I♥ YOU



YOU DA ONE

Hej på er finisar!
Då börjar jag med att idag vid 12 tiden drog jag & ayah till stan hon skulle köpa en klänning och jag skulle byta min militärjacka, och gissa vad?? jag fiick en HEL NYYY, och det var utan kvitto hihihhi, Iallfall efter att ha varit i stan gick jag ut med tjejerna vi hade det jättekult Jessica & Amanda kom och var med oss en stund sen gick vi till prescilia sen skulle vi ner till plan och så var bussen där och jag kunde inte springa eftersom jag har årets TRÄNINGSVERK, herregud jag kunde verkligen inte springa såg ut som en galning utan ben.........typ då... HAAHAHHAA! 

AJA, nu sitter man här och äter pyttipanna HAHAHA, ska strax kolla på bigbrother, bah för jag har tråkigt, här kommer bilderna på tårtan & när jag blev ÄGGAD, MJÖLAD, OBOYAD.



SHOOPIIING!

KLÄDER!


Skjorta - 129 kr . (GinaTricot)


typ magtröja - 149 kr. (GinaTricot)


2 Par jeans som KOSTADE 99 kr men nu kostar 199 kr . (GinaTricot)


Linne - 99 kr . (GinaTricot)


Linne - 99 kr . (GinaTricot)


Bandeau - 129 kr . (Bling)


Tröja - 99 kr . (Moonsuun)


Tröja - 99 kr . (Moonsuun)


Linne - 149 kr . (GinaTricot)

Och så köpte jag ett par tajts från Missey för 139 kr & Militärjacka med USA flagga där bak för 300 kr, det gick inte o lägga upp bilderna menmen det var då allt jag köpte, och lite smink o sånt, är faktiskt jätte nöjd! ihihihi!

Taack för allting världens bästa mamma! Loveu♥




Seg uppdatering !

Hej på er!
FÖRLÅT
för att jag inte har bloggat på länge, gud vad jag suger på att blogga, helt seriöst, aja vill inte heller tjata med massa ursäkter men jag har faktiskt inte hunnit blogga på länge.. Ännu en gång, tror inte bilderna kommer idag heller, men jag lägger upp dom när jag då får min tid, alltså imon då..

Iallfall idag var det dans träning vi hade det ganska kult och så har jag årets träningsverk , aja efter dansen gick jag & mamma på fika i stan, vi åt i burger king och så köpte vi lite kläder som jag då kanske lägger upp imon, sen har jag varit ute med tjejerna, har haft hur kul som helst. Imon ska jag då gå till tessie med ayah, köpte en militär jacka här om dan, sen så märker jag att den är helt fuckad o jag har inte pillat nåt, alltså jag har inte förstöt något, så imon ska jag gå och byta den har ingen kvitto men gabriella var där idag och berättade till manen som äger tessie då sen sa att jag kan komma imon och byta utan kvitto, hehe as snällt , ihihi!

Iallfall nu sitter man hemma och är as trött har typ skrikit och skoj bråkat med killarna ute, så nu är jag helt sluuuut.
haha tror jag ska ta och vila lite, får se ifall jag hinner lägga upp bilderna på kläderna imon, och det blir kanske då på kvällen.
ByeeByee!♥


FEST!

Heej på er!
Tänkte slänga in ett inlägg innan jag drar till festen, då har man varit på dansträningen och det var jättekult, vi lärde oss nya danser, o sen var jag tvungen och sticka till stan direkt efter dansen eftersom jag skulle köpa 2 par jeans och lite mer, och då gick prescilia med o jag köpte väl massor, kommer att lägga upp bilderna på kläderna & bilderna från igår när ayah sov över hos mig.
ska börja ta på mig skorna o sånt men jag bloggar efter jag har kommit från festen.
Byeeebyee!♥
& så här ser man då ut,


Morning

Godmorgon på er mina fina!
Hann aldrig blogga igår, var faktiskt lite upptagen och de, först var man då i skolan och blev ÄGGAD MJÖLAD och OBOYAD... OBOY FRÅN INGENSTANS?! HAHHAHA, men jag hade det jätte kult i skolan, och sen duscha jag och sen stack jag och UNDERBARASTE mamma till stan, hitta jätte mycket med kläder och ska snart lägga upp dom .
Iallfall igår kom ayah hem till mig med en tårta iihihi så gulligt sen sa mamma att hon kan sova över, och vi hade jätteroligt igår, vi skrattade firarede min lilla födelsedag, och kollade på Big brother när det spökade HAHAHA det var så kult, och till sist kolla vi på "A walk to remember" jätteeeebraaaaaaaaa film!

Aja idag har man dans ganska tidigt men jag hinner bara vara där i 1 halvtimma så sen drar jag hem fixar mig till festen,  hoppas det blir då en lyckad fest och allt går som det ska hahahhaa.

Iallfall jag är otroligt tacksam för allt jag fick från min mamma hon är en utan av dom bästa människorna som finns, utan henne skulle jag aldrig kunna leva, jag & hon är både som en mamma & dotter men även min bästa bästis, älskar dig så otroligt mycket mamma så att det inte ens går och beskriva all min kärlek går till dig vad än som händer! Loveu!


TODAAAY IT'S MY BIRTHDAAY!!

Godmorgon!!
Hej pååå er, vakna jätte tidigt idag fast än jag börjar 10.. oh sheat, aja klockan är nu 6 på morgonen och jaag är så pigg! CUZ TODAY FYLLER JAG ÅRRR, WIIIHOOOO, Stort grattis till underbara mig!! Och idag slutar vi efter bamba vilket blir perfekt för då drar jag till stan med mami och shoppar, ummaajgaad jag är såå glaad! 
27-04-2012 VÄRDLENS BÄSTA DAAAG!
Ska ta och somna om vet inte ens varför jag vakna så tidigt, HAHAHAHAHA!

STORT GRATTIS TILL MIIIG!!:*


TURN UP THE MUSIC!

Hellou!
Hejsaansvejjsaan, nu sitter man med världens bästa humör, är så glaad, vet inte varför hade precis städat o grejer sen sa mamma om du vill kan du gå och köpa lite gott, hihihi, så jag gick till affären köpte det jag ville ha, sen sa han i affären att jag har blivit tjock? HAHAHAAH jag doog, jag försöker bli smalare här men det verkar inte funka... HAHAHAHAAHA!
Iallfall sitter och lyssnar på TURN UP THE MUSIC med volymen UPP TILL MAX MAAAN, HAHAHA dansar för mig själv och firar min enga lilla tidiga födelsedag.. AHHAHAHA fan vad ramdom jag är... jaja, ska forsätta äta popcorn o fira, HAAHAHAHAHA!
C'YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!



WANNA BE A KING? THEN TREAT HER LIKE A QUEEN.



Hej på er!

Då har skoldagen gått bra, hände inte så mycket utan det var mer chill i skolan kan man säga, vädret sucks, asså det börjar regna.. blir så sur, imon blir det iallfall sol, enligt vädret, kolla precis OCH JAG BLEV SÅ GLAD, just då jag fyller år, hehe, okaj ska typ inte hålla på och säga fyller år om blabla dagar, MEN JAG FYLLER ÅR IMOON WIHHOO, är jätteglad, inte för att jag just just fyller år då, utan att jag ska shoppa allt jag vill ha , och jag blir så överlycklig, känner mig som världens lyckligaste tjej, har just nu den känslan när man är SUPER taggad och SUPER glad, asså det går inte o förklara! ÄLSKAR LIVET!

Iallfall nu sitter man vid datorn och kollar runt på internet & samtidigt lyssnar på musik, soft fast inte när mamma skriker och säger till mig o sänka volymen... HAHAHAHA, men hon vill sova så ahh, jaja vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, tror nog jag sitter hemma och gör lite saker orkar ändå inte gå ut så aa, men ska ta och käka lite.
CIIAAAAAAAAAAAAAOOOOOOO!♥



IF YOU WHERE WAS MY BOYFRIEND I'LL NEVER LET YOU GO.



Hej mina fina läsare!

Då har man varit ute en stund, skulle faktiskt inte ut fast ayah o dem messa mig ifall jag kan komma ut och jag hade ändå inget och göra hemma så aa , hahaha, iallfall nu har man kommit hem och gissa vaad? jag fyller år om 2 DAGAR WIIIIHOOOOO! 14-tjej snart yeeaaaaaaah, hhaha längtar tills på fredag då jag fyller år & då jag ska med mamma o shoppaaa, yeaayeaaa, är såå glaad! HAHAHA!

JAJA, nu så kollar man på Glee, asså jag älskar den serien dom sjunger så fiint,!
haha, aja ska ta och kolla klart glee sen ska jag sova.
GoodNight!♥


lalala

Hej på er!
Detta är väl en liten sen uppdatering, så fort jag kom hem började jag städa, därför kunde jag inte blogga direkt. Iallfall som sagt gick vi till Stena metall vi fick då lära oss lite grejer, men våran klass är ju kaos så aa, ahaahha, men det var jättekult på vägen ditt. Bjuder på några bilder vi tog. (bilderna är tagna från denisa)



BARCA!♥

Hej på er!
Då har man varit ute med mina bebes, vi hade jättekult,  sen blev det bråk ute med 2 tjejer hahaha tvär synd, men jag var faktiskt ute ganska länge, OCH så har jag skippat ännu en träning... vet att min tränare är riktigt arg, glömde smsa honom.. ska börja gå på träningarna på riktigt! IALLFALL NU ÄR DET DAGS OCH KOLLA PÅ MATCHEN! RIKTIGT TAGGAD , HOPPAS BARCA VINNER NUU DÅÅEE!
Bjuder på mina barca naglar.


I CLOSE MY EYES AND IMAGINE THE PLACE FOR YOU & ME


Hej finisar!

Då har skoldagen varit helt okej, har haft det jättekult. Inget speciellt hände men imorgon ska vi åka till sån metall sak dem har nåting med Stena fasigheter och göra vad jag vet.. så imon ska vi då åka i en skolbuss ditt, HAHAHA, feet nice, Iallfall nu så har man chillat en stund, och ska ta och dra ut eftersom tjejerna väntar på mig hahaha. 
C'YAAAAAAAAAAA!♥


BITCH , JUST LIKE THE ALPHABET , I COME BEFORE U !



Hej på er!

FÖRLÅT för en sen uppdatering har faktiskt varit upptagen med massor, direkt efter skolan gick jag då hem gjorde lite saker sen stack jag till sonja för att tunna ner mitt hår, och jag vet vad det första är ni tänker.. "WTF SKA HON TUNNA DET?" men seriöst asså mitt hår är precis som lejon hår, det är faktiskt lite jobbigt med tjock hår, menmen JAG BLEV SUPER NÖJD, DEN ÄR HUR TUNT SOM HELS, PRECIS SÅ SOM JAG ALLTID HA VELAT HA! TAACK SÅ MYCKET SONJA, ÄLSKAR DIIIG SIFIII HAHAHAHAAHAHAHA!

Iallfall idag har man då inte gjort så mycket har mer chillat, fast menningen var då att jag skulle städa, fast det får bli imon, får helt enkelt skippa fotbollen, orkar ändå inte gå.. Iallfall då har jag blivit bjuden till en kompis fest på lördag, en dag efter jag fyllt år, men jag är inte så säker ifall jag vill gå, det ligger faktiskt långt.. och slutar ganska sent, men jag får iallfall gå av mamma, och när jag sa att jag åker taxi hem börja hon skratta -.- ... HAHAHA! men tror jag går, vill ändå inte sitta hemma och göra samma sak varje helg, så tror nog jag går, OCH så ska en annan kompis ha fest på söndag, hehehehe stackars mig, och jag måste nog gå,, eftersom det är min barndomsvän som har festen hhaaha.
Aja, då ska man väl ta och sova ska vakna tidigt imon.
GoodNight!♥


THERE'S SOMETHING IN YOUR EYES THAT MAKES ME MELT INSIDE..


Hej mina fina!

Då har man varit med bästa ayah, vi träffa miranda och var med henne en stund, fan va jobbig hon är.. HAHAHAAH, älskar dig också miranda! Iallfall jag fick äntligen prata med gabbe, vi pratade om massa saker, så nu är allt som det ska, älskar dig otroligt mycket!
Då har man nyss kommit hem från detta fula vädret , var ute med ayah o sarah och spelade fotboll, vi skulle vänta på prescilia fast det började regna för mycket så vi bestämmde oss för att gå hem.

nu sitter man och äter paj, ska strax göra sit-ups eller vad det heter.. måste bli smal, jag bryr mig inte ifall folk säger, "men nejj du e inte tjock due jätte smal" blabla asså jag vet själv att jag har gått upp i vikt, har fan ätit jätte mycket godis o sånt, och det vet jag, ska bara få bort fetet från magen, det ser ut som att jag är gravid :( HAHAHA, men från och med nu kommer jag sluta äta godis i 1 vecka ifall jag klarar det ska jag få en belöning, det som kommer gälla är då mat, men inte så mycket.. och grönsaker, förutom tomat.. och massa nyttigt, detta måste hållas i en vecka, och så får jag självklart äta Extra tuggumi. Jag har redan fått 2 hål på tänderna av hur mycket godis jag har ätit :o , måste skärpa mig ju! HAHAHA, menmen nu ska man ta och göra massa sit-ups & armövningar o sånt HAHAHA, får se ifall jag klarar mig.
ByeeByee!♥


MIDDAGEN

Här kommer bilderna från middagen. (Bilderna är tagna från sonja, besök gärna hennes blogg --> Suzzys.blogg.se)







UNDERBAR DAG MED TJEJERNA!♥

Godmorgon!
Förlåt för att jag inte uppdatera igår kväll, var tvungen och sova över hos mina kusiner .
Igår var Jag, Ayah, Sonja & Prescilia ute på middag vi var inte så många men det var ändå lika kult, vi hade jätte roligt, först ska jag säga att det fuulllt ii Lydias, så det var bra att vi inte var så många, jag & sonja pröva massa kläder och tog lite bilder,, sen fick vi lite skäll.. AHAHAH, såg jätte mycket kläder som jag vill ha, längtar tills o få köpa alla dom!! Bilderna från middagen kommer kanske vid nästa inlägg.

Iallfall snart ska man då dra upp till ayah, vi har ett samtal på gång, sen ska man prata med älsklingen gabriella, måste reda ut lite saker med henne, sen tror jag att vi kommer vara ute en stund, känns ganska stressigt men aa, ahaha, aja nu har man då kommit hem så ska ta och fixa mig lite äta sen dra upp till ayah.
CIIAAAAAAAOOOOOOOO!♥


Godmorgon!♥

Godmorgon mina fina!
Idag är det ingen vanlig dag, utan idag fyller världens bästa Gabriella år, älskar dig otroligt mycket & hoppas du får det bäst idag!
Hur som helst, idag ska vi tjejer ut på middag, vakna ungefär vid 8 tiden ahhaha, vet faktiskt inte varför trodde klockan var 10 eller nåt, men aja har iallfall fixat mig o de så det kommer nog inte ta lika lång tid.
Ska visa hur pizzan som jag & mamma åt såg ut hehe, Halva kyckling halva kebab AHAHA!


HEHE! den blev faktiskt jätte good!, iallfall förhopningsvis kommer det bilder från middagen .
Aja, ska ta och göra nånting nu, bloggar mer när jag har kommit hem.
C'YAAAAAAAAAAAA!♥



NU ÄR DET FREDAGSMYS!

Hellou!
Då sitter man och mysar med världens bästa mamma, äter popcorn & chips och väntar på pizza! vi beställde halva kyckling pizza & den ena halva med kebab eftersom mamma alltid beställer kyckling o jag gillar kebab, och sen sa vi åt dem att hälla pommes över, lärde mig det av andy HAHHAHAHA, faan va gott de kommer bli, kommer lägga upp bilder på hur pizzan blev! 
Iallfall imon ska man då ut på middag med tjejerna, middagen är då för mig & Ayah, eftersom vi inte ska ha fest, så aa vi bestämmde oss för o ha middag istället, så då kommer tjejerna med och vi ska ha kul!
Ska ta och mysa med mami nu, uppdater mer senare!
ByeeByee!♥




OH , I SWEAR TO YOU I'LL BE THERE FOR YOU

Hej på er finisar!
Då har man varit med mamma och fikat, åt bara lite muffins eftersom jag redan hade ätit där på dagiset jag praoa i. Idag var det sista dagen på praoen och det var faktiskt jätte kult, vi kollade på film och massor. Nu har jag och mamma handlat lite chips & popcorn och PAJ! HAHAHA, denna gången är den inte blåbärspaj utan jordgubbspaj med vanilj i.. eller nåt, det stog så iallfall, HAHAHA, jag älskar helt enkelt mat & söt saker, men måste akta mig jag kan faktiskt bli tjock av sånt.

Iallfall nu sitter man med ricinolja i håret och så har jag köpt ny balsam och shampoo, sån svart Gliss med gul på, den hjälper slitet hår o sånt, inte för att jag har så slitet hår men mamma vill inte att jag köper den dära evitalen som kom på reklam med Jennifer Lopez.. vet inte varför men aa, ska först se ifall denna Gliss är bra, om inte så köper jag den med Jennifer Lopez , HEHEHE!
Kanske lite senare ska jag nog göra mina naglar, har så tråkig färg, det är typ sån mörk röd? nåtsånt är det iallfall, så jag kanske ändrar det till chook färg eller nåt, hahaha.
Aja nu ska man ta en låång varm dusch.
C'YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!♥




I'M FEELING GREAT , I'M FEELING AWESOME LET ME EXPLAIN



Hello!

Då har man varit och köpt godis, asså jag börjar känna mig tjock nu, mamma köpte paj här om dan och nu är pajen helt slut på bara 3-2 dagar? och den var inte liten.. ALLT SAMMLAS IN I MIN MAGE BA SÅ?! HAHAHAHAHA
truu storyyy bro, iallfall gick med lamija för och köpa lite godis sen träffa vi ayah och va med henne en stund. Har inte hänt så mycket utan har bara chillat sådär haha, Lamijas lille bror är sååsööt!! han börja sjunga what makes you beautiful AHHAHA, man borde lägga upp det på youtube fan!

JAJA, nu sitter man fortfarande och äter godis.. Imon är det sista dagen på praoen, känns faktiskt ganska skönt men ändå inte kommer redan sakna ungarna speciellt en utav dom som trodde att det var lördag idag HAHAHAHA! dom är så gulliga! Hur som helst ska ta och göra nånting nu orkar inte mer med massa godis.. HAHA åt faktist jätte mycket i dagiset HAHAHAHA, aja ska hitta på nånting vettigt nu.
ByeeByee!♥


HATERS HATE CAUSE THEY HATE SEEING YOU DO BETTER!


Hej mina fina läsare!

Då har man kommit från praktikplatsen, det var faktiskt jättekult idag, jag skulle typ leka drake, skämde ut mitt liv men aja HAHAHA! Iallfall nu sitter man och tar lite bilder på datorn, har faktiskt jätte tråkigt ska väl hitta på nånting, som sagt går jag kanske upp till ayah om jag orkar .. AHAHA!
C'YAAAAAAAAA!♥




NO MATTER HOW MUCH YOU HURT ME, I WILL STILL LOVE YOU



Hej på er mina fina läsare!

Då har det inte hänt så mycket, har precis lockat mitt hår, och så sitter man och kollar på Glee, mamam gick och köpte en ny 3G internet, hon fick den lite billigare, eftersom vi redan hade en o sånt, och dessutom funkar den otroligt bra, behöver inte klicka och vänta tills hemsidan laddas , utan den kommer upp direkt HAHA, såå coolt!

Iallfall har inte så rätt mycket och berätta, imon har man prao som vanligt, och efter praoen går jag kanske upp till ayah får se , HIHI FYLLER ÅR OM 10 DAGAR! :D 10 days left....
HAHAHA, jaja nu ska man forsätta kolla på Glee!
C'YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!♥

Älskar dig otroligt mycket mami!


Rast på praktikplatsen

Hej på er!
Då bloggar jag från praktikplatsens , Och det har väl gått bra, vi fick hjälpa till osv, inte så intresant menmen HAHA.. ville bara säga att när jag kommer hem så kommer jag inte kunna vara vid datorn, eftersom någon där hemma råka visst förstöra interneten, och vi har sån 3G, så aah, det måste väl vara mamma fast hon vill inte erkänna,, menmen då ska mamma gå och byta så sen efter när hon har kommit med en ny kommer jag att blogga som vanligt.
Nu ska man få njuta av rasten.. AHAHAHAHA!
Byeebyee!♥

HairStyle (Naturliga lockar/vågiga)♥

Här kommer en ny HairStyle som blir till jättefina lockar/vågar, vet att jag bara har HairStyle om lockigt hår och sånt, men det kommer mer på tiden. Denna HairStylen får ditt hår o se ut som dina riktiga naturiga lockar, alla har olika hår så då blir det kanske lockigt eller vågit. Denna HairStylen tar 2 dagars process och blir tillslut till jättefina vågiga lockar. 

Steg 1 .
Dela upp håret i 2 olika delar, som ni precis ser på bilden.


Steg 2.
Sen är det bara och kamma håret ordentligt, börja vart du vill, jag brukar alltid börja med den nedre delen i håret.


Steg 3.
Efter att ha kammat det ordentligt lägger jag produkten Dove, den som kom upp i förra HairStylen. Sen är det dags och fläta det, men inte en vanlig fläta, utan du fläter bara med 2 istället för 3.


Steg 4.
Efter att ha flätat nedre delan är det dags och göra övre delen, och då är det bara och kamma det ordentligt.


Steg 5.
Efter att ha kammat det är det bara och göra samma sak som du gjorde i nedre delen, fast det beror på hur många du ska göra på övdre delen har du ganska rakt hår tycker jag man borde göra 2 st precis som första bilden. Har man inte så rakt hår så gör man som den andra bilden.


Steg 6.
Efter att ha gjort dessa flätor är det bara och ta upp håret. Och då gör man precis som bilden, Och då behöver du en klämma, och hårspenen. Du sätter både övre delen och nedre delen upp tillsammans med klämman, Sen är allt klart.



RESULTAT!



Så här blev det på mig, och jag tycker faktiskt jätte mycket om denna HairStylen, det ser precis ut som mina naturliga lockar, detta är inte världens bästa bild, men hoppas ni tyckte om den, och att den funkar lika bra på er, Och för er som undrar vad jag gör med håret innan jag sover, jo jag tar typ som en sjal och täcker över hela huvudet så det inte blir förstört på morgonen. Sen efter blir det jättefint. Hoppas det funkar lika bra nu♥

Aja nu ska man sova, men jag kommer komma med massa fler HairStyles , och inte bara med massa lockigt osv, utan massa annat.
GoodNight!♥





GRATTIS AYAH!♥

Hej på er finisar!
Förlåt för att jag inte gjorde något inlägg efter skolan , men det var för att jag skulle hem till ayah och överaska henne med tjejerna, hon blev jätteglad, och vi hade jättekult. Hoppas du fick en underbar dag älskling älskad dig otroligt mycket. Efter att ha varit hos ayah och firat gick vi ut och äggade henne HAHAHA, det var jättekult hon fick massor av ägg & mjöl på sig.



HAHAHAHAAHA, där ser man miig, HAHAHAHAHAA, det var faktiskt jättekult, hoppas du fick det bäst älskling hoppas du lever i 1000000 år till!♥
Vid nästa inlägg kommer den nya HairStylen så håll ögonen öppna! :D

PAJ!

Hej på er!
Då har man varit ute med ayah och miranda, vi åkte till ranne för o se på deras fotbollsträning, sen drog vi hemåt och chillade med mahmoud och dino! Har faktiskt inte hänt så mycket, men om några timmar så fyller världens underbaraste ayah år, och jag längtar redan o få ägga henne och massor, hihi älskar dajj, Iallfall nu sitter man och äter världens goaste blåbärspaj.

hihhi, deen är såå good, har ätit 2 st, och känner mig jätte tjock, men det är jättegott :(.. AHHAHA, iallfall nu är det väl dags för mig och fixa håret tills imon, Och imon lovar jag att HairStylen kommer , har tagit bilder och allt, det är bara och fixa dem sen blir allt klart, så imon får ni se den nya HairStylen!
GoodNight!♥

I LOVE THAT FEELING WHEN I HATE SOMBODY AND I LOOK AT THEM LIKE 'BITCH YOU WILL NEVER BE LIKE ME '





Hej på er!

Då har man kommit från prao platsen, det var faktiskt jättekult, alla började redan älska mig.. AHAHA! men det var faktiskt jättekult, och dom är jättesöta! När vi hade rast var vi inne i personal rummet och fick vara vid datorn HAHA, ändå rätt nice, fast jag orkade inte sitta vid datorn hade ont i huvudet över hur mycket jag måla teckningar åt små barnen, men ifall vi kommer få ha datornerna när vi har rast kan jag ju blogga samtidigt? hehe.

JAJA, nu sitter man vid datorn och drogar massa gamla justin bieber låtar och väntar tills mamma kommer, eftersom hon kommer med blåbärspaj hihi, är jätte suggen på paj, och så hoppas jag hon kommer med vaniljsås annars blir det inte så gott, Jag skrev igår att jag skulle lägga upp HairStylen, men tyvärr fick jag aldrig mammas mobil för o ta kort och det, så nu kan jag ju inte lova, men förhoppningsvis kommer den imon, så då tar jag bilderna ikväll.
Aja ska ta och göra nånting så länge.
C'YAAAAAAAAAAA!♥



JAG ÄLSKAR KETCHUP!

Hej på er finisar!
Då har man varit hos mammas kompis, åt lite mat och spelade Playstation med ungarna sen stack jag ut med tjejerna. Vi hade jättekult, jag har världens roligaste kusin AHAHHAHA, det värsta är att hon lyssnar på mig, jag sa till henne och ta bollen från killarna när dom körde match, sen sprang hon till målvakten och tog bollen o sprang med den o sen kasta hon i väg den HAHAHAHA, asså alla börja skrika HAHAHAHA jag dog verkligen av skratt! Världens dummaste kusin är hon!

JAJAJA, nu sitter man här och slickar upp hela kethupen .. JAG VET det låter jätte äckligt men när jag skulle hälla kethub råka jag hälla för mycket, så det blir ganska mycket kvar så jag fick slicka upp det... HAHAHA! 
Hur som helst, jag skulle ju lägga upp ett nytt HairStyle jag testade igår kväll, men tror inte riktigt att jag kommer lägga upp det ikväll, men imon kommer det! Iallfall snart är det dags och sova, för imon har man prao, ska praoa med lamija och vi ska praoa med små barn HAHAHAHA! 
Iallfall ska ta och göra saker nu sen är det dags och sova.
GoodNight!♥


I USE TO BE THE SWEETEST GIRL EVER , UNTIL I FOUND OUT BEING THE BADDEST BITCH EVER WAS BETTER!





Godmorgon alla mina fina läsare!

Då har man sovit hur bra som helst, tänker inte lika mycket längre.. HAHAHA! , GIISSA VAAD? miitt hår har väääxt, och det har blivit ganska låångt och det blir så fint ifall man har lång kruligt hår, undrar hur det blir när jag plattar det? hehe, men jag kommer inte platta mitt hår mer, eller asså ifall jag ska uppträda då kommer jag o platta det, men jag måste ta hand om mitt hår och vara försiktig så att jag inte skaddar håret, JAG ÄLSKAR MITT HÅR. Igår kväll testade jag på en ny HairStyle för och se ifall det blir bra, och det blev så fiint , så ikväll ifall jag hinner så kommer det en ny HairSyle.

Snart ska man gå till mammas kompis som ska ha nånting jag vet inte vad.. Hon är från eritrea och är Otrodox, så idag är det väl typ någon slags påsk grej för Eritrianska Ortodoxer eller nåt? HAHAHA, men aa så jag måste ditt, sen ska jag åka tillbaka hem ungefär vid 3-4 tiden och ut med tjejerna! 
Så nu är det väl dags för mig och ta på mig o sånt, så bloggar när jag har kommit hem!
CIIIIAAAAAAOOOOOOO!♥



Underbar dag med dom bästa!♥

Hej på er mina fina!♥
Då har dagen spenderats med dom underbaraste tjejerna, Dana , Ayah och Prescilia, vi var också med älskligen miranda men hon gick hem ganska tidigt. Iallfall vi hade jättekult, vi gick hem till Prescilia och åt Äppelpaj & glass. Vi hade jättekult, vi pratade med några killar , danas kompisar då, HAHAHA, och jag är deras blomma.. HAAHAHAH okej ska inte skryta för mycket, men vi hade det jätte roligt, sen promenerade vi lite runt till dana och satt en stund i svalen och åt nötter, efter det gick vi och kollade på hur killarna spelade fotboll sen stack jag hem.

Har kollat på "Jhon Tucker must die", Den är faktiskt jätte bra, filmen handlar om en kille som typ playar 3 tjejer sen kommer det en ny tjej som hjälper dem och krossar hans hjärta osv, HAHHA, kan inte förklara filmen men killen var faktiskt JÄTTE SNYGG! Jaja, bjuder på lite bilder vi tog idag!










IT'S TIME TO BE A BIG GIRL NOW AND BIG GIRSL DON'T CRY!


Hej på er finisar!

Då har man sovit gott, hehe drömmde jätte konstigt, från ingenstans började jag fightas med en katt, HAHAHA!
Iallfall då har man precis vaknat, och så har man kollat upp vädret, och lite senare blir det SOOOL! hihi! 
Jag vill juu lägga upp här i bloggen hur jag får mina ögonfransar så långa.. och jag tror man måste typ filma och sen lägga upp det på youtube.. men ska försöka så gott jag kan och ta BRA bilder, och förklara bra, haha, vill inte lägga upp det på youtube, men snart kommer det fler HairStyles, måste bara först testa dom, och se hur det blir osv.
Men snart kommer det.
Ska ta och börja göra grejer, sen ska jag ta och messa dana !
ByeeByee!♥



DON'T KNOW ME? THAN SHUT THE FUCK UP!

Hej på er!
Vet att den är en sen uppdatering, men har just nu mått otroligt dåligt, orkar inte med livet folk är bara för konstiga. Var nyss ute med dana, var tvungen och prata med någon , och då ringde ayah mig och pratade med mig, sen stack jag till dana, vi var ute ganska sent ungefär halv 12 på kvällen. Pratade om massa grejer, efter ett tag efter att vi hade promenerat runt ringde danas kill kompis, sen snackade han lite med oss, sen berättade han saker till mig, lite saker jag inte vill ta upp, men äntligen förstog jag hur jag ska vara, är en stark person som skiter i allt annat, imon har jag massor och göra, först är det dags och få tag på en tjej jag måste prata med, som jag verkligen måste snacka med, sen gör jag då det som behövs.

Hatar och göra inlägg när jag är så sur o sånt, menmen, men det lösser sig, medan jag och dana pratade men killen i telefon såg vi en kille , som hade en pinne i handen och jag blev tvär rädd , sen sa jag till dana tänk om han slår oss? tänk om han våldtar oss asså HHAHAHA, han killen bitch blicka oss HAHAHA, sen han på telefonen ba VEM SKA VÅLDTA ER ? HAHAHAA, sen träffa man också sonja ute, HAHAHA, vad gör du då så sent ute hahaha!

Aja, snart är det väl dags för mig o sova, har mycket och göra & tänka på, så får se ens ifall jag kommer somna, ibland har jag bara lust och flytta från denna jord.. ja vet, detta låter jätte konstig men när man verkligen mår skit dåligt så vill man bara flyga nånstans? ba så.. HAAHHA, men sen så har man änglarna, ayah & dana, ifall jag inte hade pratat med dom hade jag mått OTROLIGT DÅLIGT!!!, älskar er !
AJA, nu ska man sova.
GoodNight!♥



I'M THE BEST, FUCK THE REST!

Godmorgon!
Hej på er, då sitter man vid datorn och samtidgt kollar på tv. Verkar som om det kommer bli tråkigt idag, eftersom jag kollade på vädret och dom säger då att det kommer regna.. typiskt sverige väder! Aja, hoppas bara den inte regnar mycket, vill inte sitta hemma och nörda datorn.
Iallfall som man nu ser vädret så är det 9 grader nu på morgonen engligt vädret, men snart vid 2 tiden ska de då helt enkelt regna..men kanske inte? hehe älskar comhem reklamen med Judit & Judit tror jag det var? AHAHAHA dom e så roliga.
JAJA, ska ta och göra nånting vettigt nu, får väl hitta på nånting och göra.
C'YAAAAAAA!♥



Magtröja!♥

Min fina magtröja jag klippte, jag fixade dem små grejerna som hänger på tröjan själv och det på ryggen, älskar deeen!


Vad tycker ni? Asså jag älskar verkligen denna magtröjan, den blev jättefin på mig. Detta kanske inte är världens bästa bild på tröjan, men annars är den jätte fin, den var ganska lång innan så jag funderade på att klippa den, eftersom jag aldrig tog på mig den, ville inte heller klippa för kort, detta var faktiskt lagom för mig.
I LUUUUV IT!

Hehe, aja nu ska man ta och chatta en stund med älsklingen ayah sen blir det dags och sova!
Goodnight!


DON'T LIKE ME? HAVE A SEAT WITH THE REST OF THE BITCHES WAITING FOR ME TO GIVE A FUCK.




Hej på er!

Då har man varit ute med tjejerna, jag hade magtröja och trodde det var tillräckligt varmt, men nee, det var faktiskt lite kalt, men tröjan jag hade på mig klippte jag själv, fast ingen märkte det, hihi den blev så fiiin. Ska försöka ta kort på den senare sen får ni se den. Hur som helst, idag var det inte så många som kom ut, inte lika roligt då, menmen vi promenerade lite, sen spelade vi fotboll med killarna, sen börja killarna hålla på o grejer, dom retades och sånt riktigt mobbade alltså, killar som retar tjejers utseende är själv inte mycket snyggare? jaja, så är det när det finns omogna killar!

Iallfall nu är man hemma och chiillar, har inte hänt så mycket. Gjorde precis flätor på håret som jag då kommer ta bort imon, sen blir det vågigt, and i like it, HAHAHA, men det blir faktiskt jättefint efteråt . Har tänk och visa er hur jag får mina ögonfransar långa, eftersom några undrar hur jag får dom så långa, dom var faktiskt jätte långa idag :o, hehe, men ska försöka lägga upp bilder och sånt. HAHAHA, det roliga var att mamma trodde jag hade lösfransar och blev arg på mig, eftersom hon inte tycker om när folk går runt med lösfransar.. faktiskt sant, man ser fan ut som en fjortis? HAHAHA.
JAJA, nu ska man chilla en stund, uppdaterar mer senare!
Pusspuss:*



IF YOU LET ME , HERE'S WHAT I'LL DO , I'LL TAKE CARE OF YOU




Godmorgon mina fina!

Inatt så sov jag väl helt okej, jag tänkte inte lika mycket som igår iallfall.. haha, men på kvällarna finns det så mycket och tänka på, då man ligger i sängen , tyst. och det självklart man tänker på mycket saker, som sen fastnar i huvudet kanske hela natten? igår tänkte jag lite på livet och sånt, hur det hade vart ifall jag var ihop med den killen jag gillade o sånt, det var nog lite sånt, haha, iallall TODAY IT'S A SUNNYY DAAY! gissa vad? jag kollade upp vädret och såg att runt 4 tiden kommer det bliii SOOL! hehe, någon är glad är HAHAHA, det kommer då bli runt 11 grader, men det är ju fortfarande nice pallar inte med regn !

Idag så går man ut med tjejerna, och vi ska ha kult denna gången, tycker att vi borde promenera runt som förra gången, för då hade vi sjukt kult! Men ska se ifall tjejerna vill, aja ska ta och chilla en stund sen ska jag fixa mig.
Byeebyee!♥



Flowers Nails♥

Här kommer mina naglar jag gjorde idag.
Det blev inte så snyggt, det skulle typ föreställa några blommor som ni kanske ser? haha är inte så jätte nöjd med denna Nail designen men det kommer bli bättre o bättre för varje gång jag gör mina naglar, eftersom det var så länge sen!


Kladdkaka!

Hej på er!
Då har man precis vaknat , dom på tv väckte mig, alltså glee.. HAHAHA . Hur som helst idag har jag stannat hemma, har städat lite gjorde mamma glad, sen gjorde mamma lasange hehe. Sen åt man då kladdkaka med grädde! 



Iallfall har precis gjort mina naglar, som då kommer upp vid nästa inlägg. I min förra blogg skrev jag i min kategori "Veckans Naglar" men tror inte det kommer funka, eftersom jag aldrig kommer hinna göra om & om mina naglar varje vecka, så kategorin får nog hete "Naglar" och där kommer jag publicera mina naglar , men inte varje vecka utan då & då jag gör dem.

Ett fint ansikte fångar ens ögon men en fin personlighet fångar ens hjärta.


Godmorning!

Har inte alls sovit bra inatt, som sagt så tänker jag för mycket, kan verkligen inte sluta tänka på kläderna jag såg igår i affärerna , jag vill bara typ ha allting, sen inatt tänkte jag bara på vad jag skulle köpa, hur det skulle passa på mig, det blir nästan så varje natt! börjar bli sjuk i huvudet! men helt seriöst, jag ligger där i sängen och tänker ungefär i 2 timmar!! OKEJ ska inte överdriva.. men aa, detta är jätte konstigt. 
JAJA, om det är så det är så kommer jag börja ta sömntabletter! HAHAHAA, men jag vill faktiskt sova, hiihi!

Iallfall som sagt så uppträder tjejerna idag, vill jätte gärna kolla på , fast känner mig rätt sjuk nu, börjar få ont i magen och i huvudet, inte för att jag tänker för mycket, utan ba så, lite värk kan man säga. Idag ska man städa lite, ska göra mamma glad, eftersom hon gjorde pannkakor till mig innan hon gick till skolan .
TODAY IT'S A RANII DAAY! helt seriöst vart försvann solen då? jag behöver sol, mår bara illa av detta fula väder!

Har funderat på och visa er hur jag gör mina fransar långa? det kanske blir en bra ide, jag gillar ändå och hålla på men hår & massor. Men jag kommer fortfarande göra HairStyles och Naglar, ska börja och fixa naglarna idag, ska göra något fint . HEHE, iallfall nu är det dags och städa lite, bloggar lite senare!
ByeeByee!♥



LOVE ME OR HATE ME BUT I PROMISE IT WON'T BREAK ME.

Hellou!
Nu så har jag kommit hem från underbara amanda, och jag har jätte ont i magen efter allt godis vi åt haha taack för dagen tjejer! Imon uppträder min dansgrupp, och jag ska inte vara med och uppträda, jag vill inte denna gången, men lycka till tjejer!♥
Iallfall, då har man tagit en lång och varm dusch, har fixat mitt hår precis som den HairStylen jag gjorde fast med mitt naturliga hår, så vi får se hur det blir, det kanske blir mer lockar eftersom jag redan har så lockigt/krulligt hår, hehe, men nu sitter man och tråkar imon ska man då städa, sen så ska jag prata med min kusin om hennes militär jacka för jag orkar inte vänta, jag kan ju redan köpa en men dom håller på och ta slut, fast ska kanske ändå få hennes, imon hoppas man på fint väder , och imon på morgonen har jag fotbolls träning kan inte gå, eftersom jag har tjej problem eller hur man säger AHAHAHA.

Men nu ska jag ta och chilla lite, sen ska jag nog ta och sova.
GoodNight!♥

Världens vackraste Amanda!



Hos bästa amanda!♥

Hej på er!
Nu sitter man hos bästa amanda och mysar, vi har det jätteroligt. Och så har Amanda och Ayah gjort cinnamon-challenge. För er som inte vet vad det är , man tar en sked kanel och ska typ försöka svälja det, och kanel är jätte stark. HAHAAHA, det såg jätte roligt ut, finns massa videor man kan se på youtube hur man gör det o sånt, HAHAHA bääst vaar det. Iallfall nu sitter vi och mysar och pratar om saker.











YOU CAN HATE ME BUT NEVER BREAK ME!

Hej på er!
Då har man varit i stan med underbaraste ayah, vi hade jättekult, jag köpte inte något alls, men ayah köpte massor. Fast jag vill då spara mina pengar, eftersom jag snart ska ta och shoppa klädder, och då hänger ayah också med mig, för snart fyller jag år och det gör ayah med, så då får man massor av pengar, hihihi!

Hur som helst snart ska jag och ayaah hem till underbara amanda, som man då har saknat otroligt mycket, men vi ska ha jättekkuuullt, kommer nog lite bilder också. hehe, men nu ska man dra och träffa ayah sen drar vi upp till amanda!
BYEEBYEEE!




LOVE ME OR NOT CUZ I DON'T GIVE A FUCK

Hej på er finisar!
Då börjar jag med att jag har varit hos bästa kusinvitamin, vi hade hela huset för oss själva, sen åt vi massa godis o kollade på "New Yorke minutes" där Mary-kate & Ashley är med, den var faktiskt jätte bra. Lite senare stack jag hem till ayah och umgicks med henne vi hade jättekult, sen var vi ute och rastade en STOR pittbull, asså den var jättestor ! Sen träffade vi Andy & simon och prescilia o var ute med dom sen gick vi in i en svale och pratade. Dagen har då varit jättebra, fast än att de regnade och sånt, hörde att jag skulle få min kusins militärjacka hihihi yääääy!
Aja ska ta och prata med älsklingen ayah för imon ska vi dra till staaan.
C'YAAAAAAAAAAAAAAAA!♥



Morning

Godmorgon mina fina!
Då har man inte sovit så bra, tänkte för mycket att jag inte kunde somna till slut. Det blev bara så, mitt på natten..
aja, idag verkade som om det kommer regna hela dan, så då får man väl stanna hemma och storstäda med mamma, kanske bakar jag lite senare efter att ha städat klart eller så, nånting ska jag iallfall hitta på!
Nu sitter man här och är JÄTTE hungrig hihi, ska nog ta och äta lite sen efter blir det storstädning.
C'YAAAAAA!♥

Jag & fina Meriam!


Nails

Hellou!
Börjar faktiskt märka att jag börjar bli dålig med uppdateringar, måste skärpa mig, ska försöka lägga mer tid på bloggen. Är det nånting ni vill att jag gör, t.ex lite mer HairStyle, eller nåt sånt så kan jag göra det. Jag gör faktiskt också naglar, har inte gjort det på länge men i min förra blogg gjorde jag veckans naglar, då gjorde jag kanske olika jag brukade göra svampob och massor. Så får väl forsätta med veckans naglar så att bloggen blir mer intressant .

Här får ni 2 gamla bilder på mina naglar.
Adidas.


Svampbob.

dessa bilder är jätte sudigga, hade verkligen en jätte dålig kamera. hihi, där fick ni iallfall se några av mina naglar jag brukar göra.


Journey To The Mysterious Island

Hej på er!
Idag har jag då varit på bio med bästa mamma, vi hade jättekult, och som sagt kollade vi på "Journey to the mysterious island" den var bra, men inte jättebra, det var ganska barnslig men ändå inte.. HAHAHA , ångrar mig faktiskt, borde kollat på titanic, menmen, den var faktiskt ändå rätt bra, filmen får 8/10 bara för att den var rolig. 

Trailer :



BIO

Godmorgon!
Börjar med att idag så har jag dans, men kan inte gå, måste hjälpa mamma med grejer sen ska vi till bio, vi ska kolla på "Journey to the mysterious island". Den är i 3D, och verkar jättebra! så strax ska man börja fixa sig och sen åka till bio hehe!
Nu så sitter man vid datorn och är inne på Instagram, heter IlhamMohammed, följ mig !
Kommer nog också gå runt lite i stan, kanske tar jag med mig hem ett klädsplagg ? hihihi, men nu ska jag ta och hjälpa mamma, uppdaterar mer när jag kommit hem.
C'YAAAAAAAAAA!♥



it cut me like a knife, when you walked out of my life ♥

Hej alla mina fina läsare!
Har haft en otroligt bra dag, har aldrig skrattat så mycket som idag, har haft det jättekult. först var det jätte tråkigt, sen bestämmde vi oss för att gå nånstans, och vi gick upp till ett berg, HAHA, vi typ chilla där och såg typ alla människorna HAHAHAA, det var jätte kult, sen har vi dumma prescilia som alltid ska ta en dum väg, asså jag halka ner från berget, inte så högt upp då, men ändå det blev ett LITET LITET hål på mina jeans, vid rumpan HAHAHA.
Men vi hade det jätte kult. Sen frös jag & dana jätte mycket, så vi gick hem till dana och åt varma bullar & muffins, hihihi . Nu så pratar med med underbara dana, och strax ska man ta och duscha.

Lite bilder vi tog idag. ( bilderna är tagna från denisa) ---> Niisas.blogg.se♥







DANS

Godmorgon!
Nu så sitter man och väntar tills klockan blir halv 11, jag ska nämligen plinga på sonja sen ska vi dra till dansen tillsammans. Nu på morgonen förklarade jag till mamma hur mycket jag hatar när mitt hår bli tjockt och så vidare, så hon berättade en hel del grejer jag ska göra osv, och hon kommer köpa några produkter till mitt hår. Vad jag vet om produkterna så är det att en utav dom gör så att håret växer mycket, och den ena gör håret mycket lättare och kamma. Jag vill verkligen ha långt hår, för det är så fint ifall man har lockigt hår och långt.

SÅNT HÄR HÅR VILL MAN NÄMLIGEN HA!



ASSÅ DET ÄR SÅ FIINT, ska spara mitt hår tills det blir precis som hennes!!
Nu ska man ta och fixa sig, bloggar mer efter dansen.
BYEEBYEE!♥

ACT LIKE A LADY, THINK LIKE A BOSS.

Hej på er!
Då har man varit hos mammas kompis med kusinerna, vi hade jätte kult, medan mamma åkte till Norge, hon åkte ditt för att lämmna en sak eller nåt, jag skulle också gå med men jag valde att stanna. Kommer annars bli åksjuk eller nåt. när vi väl var på väg till busshålplatsen på väg hem från mammas kompis med mina kusiner så ringde mammas kompis och sa att jag glömde min mobil hos dom, och jag hade bara 3 minuter på mig för annars missar jag bussen, och jag sprang allt jag kunde, och nu har jag årets värk i magen har bara lust o spy, känns som om allt sitter fast i halsen. ush! 

Iallfall nu sitter man och kollar på big brother, har jätte tråkigt. Imon har jag antagligen dans ? vet inte riktigt får se ifall min dans lärare säger något. Nu är det då lov, och redan i början av lovet börja den snöa? fan hände med våren? hoppas det inte blir så hela lovet, mamma sa att i norge är det SOL!! fyfan vad orättvisst ! 
Jaja,, nu ska man fixa håret och ba göra nånting med det, HAHA!
Byeebyee!♥

Jag & älskade Ayah!



HairStyle (Lockigt hår)♥

Hur jag får mitt hår vågit/lockigt efter att ha plattat det!


Steg 1 .
Kamma håret ordentligt.



Steg .2
Dessa två produkter använder jag till håret efter att ha kammat det ordentligt. Den första jag använder är Dove. Den gör mitt hår mjukare och rakare. Sen har vi Got2be. Den gör också håret mjukt, och dessutom luktar den jätte gott. Båda två produkerna finns i ICA & Kicks . Got2be kostar runt 49 kr ~ , och Dove vid ungefär samma pris.




Steg 3. Detta är också en produkt jag använder till mitt hår. (Blue Magic) Jag brukar nästan alltid göra det. Den gör håret mycket glansigt, Mjukt. och ifall man har torrt hår är det alltid bra och använda den. Denna produkt brukar finnas i Yusra eller i ICA. vet inte direkt hur mycket den kostar, men den är runt 50 - 60 kr ~.


Steg 4. 
Efter att ha användit dessa 3 produkter är det dags och snurra håret. Du måste göra det ganska hårt ifall du vill att lockarna håller sig. Det första du gör är att dela håret ungefär på mittbenna. Du kan välja mellan och göra 2 snurrar eller 4. Jag gör alltid 4 eftersom det blir mer lockar.


Steg 5.
Ungefär så här ska det se ut. Du ska göra detta innan du sover. sen när du vaknar är det bara och ta bort bollarna försiktigt .


Steg 6.
RESULTAT.
Så här blir håret ungefär efter du har tagit bort bollarna!

Jag älskar denna "HairStyle" Det är ungefär så jag har det i skolan. den är också ganska enkel och göra. Jag har redan krulligt hår. men jag brukar oftast platta håret. Och då vill jag samtidgt ha det lockigt/vågit men vill inte använda lock tången, sen när jag pröva detta blev det precis som jag ville ha det. Detta funkar också på krulligt hår. Har själv testat det på mitt naturliga hår. Ska forsätta men sånna "HairStyle" Så hoppas ni tycker om det.




Godmorgon!♥

Godmorgon mina fina läsare!
Då sitter man vid datorn och chillar, ska snart gå hem till mammas kompis. Finns inget och göra hemma, det är så fult väder ut, vill ha SOL! jag som tänkte gå ut med tjejerna, jaja det får väl bli nån annan gång. Iallfall snart kommer det ett inlägg där jag visar hur jag får mitt hår lockigt när jag har plattat det. Jag kommer förhoppningsvis forsätta med såna inlägg ifall ni gillar dom, ifall dom inspirerar er HAHAHA! 
så forsätt läsa min blogg!♥

Jag & fina Prescilia!


TREAT PEOPLE HOW YOU WANT TO BE TREATED OR KARMA WILL SURE AS HELL TEACH YOU HOW TO TREAT SOMEONE.





Hej på er!

Då har man spenderat dagen hos underbara sonja, vi hade jätte kult, vi tog också massor av bilder, ska be sonja skicka dom senare. Men vi hade jätte kult, vi kollade på "Paranormal activty 3" & "I spit on your grave" har redan sett i spit on your grave, men vill jätte gärna se den igen HAHA, vi hade jättekult, tack för en underbar kväll tjejer!
Iallfall nu sitter man vid datorn och ska strax ta och duscha, har inte så mycket o berätta, får väl hitta på nånting nu, men uppdaterar mer senare!
Pusspuss:*

Jag & finaste Deniisa!♥



STARSHIPS WERE MEANT TO FLY , HANDS UP AND TOUCH THE SKY

Hej alla fina läsare!
Dagen har väl varit okej, hände inget speciellt i skolan, allt var som vanligt, men igår kväll gjorde jag min uppsats därför gjorde jag aldrig något inlägg igår. Men jag gjorde iallfall klart uppsatsen vilken gjorde mig ganska stolt, efter allt jag skrev. hehe, börjar bli bättre i skolan, kommer snart vara smartast,, Hur som helst, idag ska vi tjejer Miranda ,Denisa ,Ayah och Lamija hem till sonja och ha ungefär en tjej kväll, vi kommer ha det jätte kult, vi kommer kolla på massa skräck filmer o baka o massor & det kommer nog upp bilder! 
nu ska man ta och äta lite hihi.
C'YAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag & underbara Ayah!♥


U SMILE, I SMILE!


Hej på er mina mina!

Då börjar jag med att skoldagen var ganska tråkig men ändå bra, vi hade ju hemkunskap, hehe, vi gjorde ägg våfflor kommer bilder på dem kanske lite senare , men dagen slutade med att jag bråkade men en kille i min klass, så jävla störd är han, han säger att vi tjejer förstör , asså helt omoget av honom och säga nåt sånt, jag var så nära på att slå honom, men jag lät bli. haha en kille i min klass frågade mig vart jag ska gå, eftersom jag gick ifrån lektionen , se jag ba - jag ska hämta vapen på honom, HAHAAHAHA! ville verkligen det, sen kom ayah och sa till mig att komma tillbaka HAHAHA! jag kan verkligen bli aggressiv ..

Iallfall, igår hann jag inte kolla på vad för filmen det finns på bio, men gjorde det direkt efter skolan, jag kollade på massa trailer , och jag kollade på "The devil inside" OCH JAG VÅGADE INTE ENS KOLLA PÅ TRAILERN , asså helt seriöst den filmen är jätte läskig!  hon har typ någon jävel i sig, asså åå, tänker absoult inte kolla på den! Men asså Titanic är fan 3 timmar lång? jag tror inte jag orkar kolla på en film som är 3 timmar lång? asså allt blir fuckt upp.. finns inte heller så många filmer jag gillar,, menmnen vi kommer nog hitta en bra!
Hur som helst ska forsätta med min uppsats, sen ska man dra ut med tjejerna!

C'YAAAAAAAAAAAAAA!♥


IF U DON'T MEAN WHAT U SAY, THEN SHUT THE FUCK UP!

Hej på er finisar!
Då har man varit ute och spelat fotboll. Inget speciellt hände, men lite senare blev det ganska kalt, så jag bestämmde mig för att gå hem, och så fort jag kom hem forsatte jag med min uppsats, har verkligen kommit långt, och är faktiskt ganska stolt ändå, hihi!
Jaja, eftersom jag har två bijobilljeter har jag och mamma bestämmt att vi ska tillsammans åka till bio, vi ska ungefär har en mamma-dotter dag, HAHAHA låter jätte konstigt, men hur som helst, eftersom jag aldrig sett Titanic så vorre det ändå bra och se den på bio i 3D, men ska först kolla ifall det finns andra filmer, för jag kan ju ladda ner Titanic, menmen vi får se, ska strax kolla upp vad vad filmer det finns på bio!
Men nu ska jag dra, kommer nångång upp ett inlägg där jag visar hur jag får lockigt/vågit hår, kommer också vad för produkter jag använder, så forsätt läsa min blogg!
GODNIGHT!♥



Hos Miranda!

Hej alla mina fina!
Då börjar jag med att skoldagen har gått bra, som sagt hade vi matteprov, och det gick faktiskt bra, för mig då.
hehe!, iallfall då har man varit hos ayah o pluggat vi hade det ganska kult. Nu är man hos Miranda med ayah, asså stackars hennes katt, hon lämmna upp den på hennes garderob o nu sitter den helt enkelt fast, HAHAHA, hon ba - eyy pussy kom HAHAHAHAHAAHA!
hur som helst snart ska man ut med tjejerna!
bloggar mer senare!
C'YAAAAAAAAAAA!♥

Fotboll

Hej alla mina fina!
Då har träningen gått hur bra som helst, jag var ju inte med direkt, men jag lärde mig en hel del grejer när jag satt och kollade på, jag orkade inte vara med denna gången, o dessutom hitta jag inga innomhusskor ,, därför valde jag och sitta ! Iallfall min tränare hämtade hans son OCH HAN ÄR JÄTTESÖÖT, han har SWAAAG! HAHAHA!
Hur som helst, jag tänkte då sluta fotbollen, men sen efter blev alla i fotbollen jättesnälla, känner ju inte så rätt många där, men dom var jätte snälla, så jag tänker forsätta med fotbollen! man vill ju självklart trvis där, och samtidgt inte skämma ut sig,, 

Iallfall kom hem ganska sent, och jag måste plugga inför matte provet jag har imon, annars är jag död ..
och jag hoppas att jag får bra denna gången, mitt förra jag gjorde fick jag 4/20, och jag vet jag är jätte dålig, men ska skärpa mig, ska ta skolan på alvar, jag gör det redan, men på fullt alvar, måste försöka koncentrera mig o sånt! Hur som helst ska ta och äta, o sen blir det plugg!
BYEEBYEE!



HEAD UP ,STAY STRONG , FAKE A SMILE & MOVE ON !

Hej alla mina fina läsare!
Vällkommen till mina nya blogg! 
Då har underbara sonja fixat min fina header, asså gladare kan jag inte bli! 
TACK ännu en gång sonja, älskar diig mer än vad ord kan beskriva! utan din hjälp hade aldrig denna blogg funnits:*
är så glad över hur fin headern blev! 
Iallfall då ska man snart gå till fotbolls träning som faktiskt börjar kl 7, så jag hinner göra en del saker, behöver inte stressa mig !

Iallfall har min gamla blogg --> www.ilhammohammed.bloggo.nu, för er som kanske undrar varför jag byte blogg, jo det var för att i bloggo.nu kan man max göra 500 inlägg, och när man tänker efter kan man göra fler inlägg här i blogg.se, så istället för att stå och slösa bort min tid i en blogg som inte alls kan göra lika många inlägg som i blogg.se bestämmde jag mig för o bytta blogg !

Jag & sonja ♥


RSS 2.0