STUPIED HOE!


FUCK IT I'M YOUNG!

åå vad jag älskar mitt liv,
hade jättekult idag, gick inte till fotbolls träningen eftersom det inte var någon träningen, men jag gick iallfall till nivin och träffade amanda o nivin och aamel, vi var lite över allt, vi åkte till stan för o köpa äpple, asså sån som man säljer typ på karnevaler o på lisseberg o de, sen efter gick alla vi hem till nivin, o då kom ermira o renata vi hade jättekult!

Kom precis hem, och så lyssnar jag på "Stupied hoe" som nicki minaj sjunger, asså älskar låten, trots att den har jätte många ogillningar på videoklippet, HAHAHA, det är därför jag blinkar mycket HAHAHAH, som en docka då ba för det är kuuult, HAHAHAHAH!
Ska ta och kolla på big brother nuu, alla deltagare som var kvar i final från förra säsongen är typ på "besök i BB huset, hehe alltså , martin, peter o simon, hehe!
C'YAAAAAAAAAAA!♥



YOU GOT ME BEGGING YOU FOR MERCY



Hej på er!
Nu så sitter man med massor av godiiis, jag o miranda hade jätteekuult igår kväll, hade på jätte hög volym till mercy låten HAHAHA, älskar o sjunga den, Iallfall kom precis hem från skolan ska strax med tjejerna till fotbollsträningen sen ska vi hitta på något, men först ska vi till nivin sen drar vi oss till träningen, aja ska ta och äta mina godisar nuuu ihihih,
CIAAOOOO!♥


Älskar diig!

SHE CAN FUCK U GOOD, BUT I CAN FUCK U BETTA!



Hej på er!
Då börjar man med att skoldagen gick bra, efter skolan drog jag mig hemåt o hjälpa mamma med några saker, efter gick jag hem till nivin o umgicks med amanda, ermira o renata, vi hade jättekult, vi webbade med massa främlingar HAHAHAHA, ska inte berätta för myckeet nuuu, hehehe.
Aja nu så sitter jag med miranda och äter chiipps o goodis, heheh o så har vi festat, HAHAHA, när vi var ute träffade vi några alkolister, AHAHHAHA, dom satte på "Rude boy" o så börja dom dansa, hahahahaha, men nu ska vi ta och äta lasange med miranda,
C'YAAAAAAA!♥


FRIENDS ARE LIKE CONVERSE, NO ONE WANT FAKE...



Hejsan!
Då börjar jag med att skoldagen var ganska tråkig, vi hade 2 prov, jag gjorde inte så bra på SO provet, fast på hemkunskaps provet gjorde jag iallfall bra. Efter skolan åkte jag , miranda o kelo till ullevi för o kolla på svenska laget, fan vet jag vad den heter, haha, och däär fick vi träffa zlatan heheheh, alla kriga för platser o de, men det var jättekuuult, sen drog vi oss hem till miranda. Imon ska miranda sova över hos mig, vilket kommer bli hur kult som helst.
Men nu ska jag ta och käkaa liteeeee,
CIAAAOOO!♥


Tröjan & shortsen.

Baksidan,


Lil wayne tröjan.


YEAH, I'M SMILING, BUT YOU'RE NOT THE REASON ANYMORE.



Hej på er!

Vet att uppdateringen börjar bli seg men jag har verkligen fullt upp, har massa läxor & prov o de, så jag måste verkligen plugga, men ska inte komma med massa ursäkter nu, haha, iallfall idag har skoldagen varit ganska kort, vi hade inga lektioner utan vi spelade brändboll sen hade vi bamba o sen samling. Efter det drog jag till stan med amanda & nivin, först gick vi med nivin för o (nopra) sina ögonbryn sen drog vi oss mot stan och träffade aamel och några tjejer, vi hade jättekult, har inte skrattat så mycket på länge länge hahha, senare köpte jag en jätte fiin tröja som är från gina. efter allting drog vi hem till nivin och lärde oss om våran religon, och jag lärde mig jätte mycket! Men nu ska jag plugga inför proven jag har imon, bjuder på lite bilder vi tog idag, btw jag lägger upp tröjan på Lil wayne & shortsen imon.



SPEAK YOUR MIND, EVEN IF YOUR VOICE SHAKES.



Godmorgon!

Igår kväll sov ayah över hos mig, vi hade jättekuult, dessutom kollade vi klart på "A walk to remember", asså otroligt bra är deeen, alla killar borde vara som han, hihii, aja idag ska jag med underbara ayah till karnevalen, ska ta och köpa e tröja med Lil waney på, hehe occh så är det morsdag idag, så jag ska absolut inte glömma en present till mamiii, GRATTIS PÅ MORSDAG VÄRLDENS UNDERBARASTE & ÄLSKADE MAMMAAAA!!
Ska ta och fixa mig nuuu,
CIAOOOOOOOOOOO!♥

Grattis på morsdag mamii!

I KEEP ON THINKING THINGS WILL NEVER CHANGE



Hej på er!

Har inte bloggat på länge, har varit upptagen med massor, men nu sitter jag & ayah och har huset för oss själva, eftersom mamma är på fest, så då sitter man med godis o chiips. Iallfall idag var det karneval i hammarkullen, det var fulllt med folk över alllt, vi tappade bort varandra hela tiden men det var jättekuult, dom dansade jätteefiinnt också! Jag blevv typ solbränd på ryggen, det syns jätte myckeet,, men aja det var jätte mycket saker jag ville haaa, men imon åker jag & ayah tillsammans och ska köpa lite hehe.

I fredags var vi i H-bryggan man alla 7:or, det var jätteekuult, skulle egentligen inte bada, men gjorde det ändå, hehehe vi hade deet jättekuult, bjuder på några bilder vi tog, (bilderna är tagna från denisa)




SWAG WON'T HELP IN THE FUTURE

Hejsan!
Då har man varit ute och njutit av den sköna solen, asså älskar vädret, men vill bara inte bli brunare, vilket jag redan blivit, men inte så mycket haha, men aja, har varit ute med tjejerna och sen började de bli kalt så jag gick hem. Igentligen skulle vi till fotbollsträningen, men ingen typ gick, asså det var verkligen asvarmt men jag ska börja sköta mig och gå på träningarna för att jag hörde att vi skulle åka till BARCELONA! hihihihi såå glaad jag bleev, hehehe, så jag kommer börja gå på träningarna, och jag har väl inte sagt något om cheerleder, men vi var tvunga och vänta tills vi får svar från dem, för vi kan inte bara komma in så där, så vi väntar bara på svar sen är det bara och börja där!

Idag efterskolan gick jag till sonja , hon skulle klippa shorts till mig, ÅÅÅÅ GUUUUD såå fiiinnntt hon gjorde, asså det var verkligen jättefiiiiiin!!!! älskar deem, ska ta bild på dem imon så jag lägger upp och visar hur grymm sonjaaa är hihihi!
aja ska o göra någonting dåååee,
PUSSPUSS!


SWAG = SOMETHING WE AFRICAN GOT!

Hej på er finisar!
Då har man varit ute med dom underbaraste, vi hade jättekuult, ännu en gång var vi uppe i surtesjön och doppa oss, senare gick vi ner till våran gård och spelade fotboll med killarna. Skoldagen har väl gått bra, på fredag ska alla 7:or tillsammans GÅ till H-bryggan, och det ligger jättelååångt, och vi måste gå hella vägen, men det ligger ändå nära våran skolan, men ändå är det mycket o gå, iallfall vi kommer bada & grillaaa, hehehe!
Imon ska man ha på sig låång klänning, ska ta och låna från hajira, ska välja mellan 3 st, hehehe,
AJA, ska ta och käka lite,
CIAAOOOOOO!♥


♥♥

Hej på er!
Då har man varit ute på detta underbara vädret, asså det är verkligen jätte varmt. Var ute med tjejerna i surtesjön, några bada där haha, sen var vi ute en stund i gården och hade hur kult som helst tog på hajiras stora skinkor HAHA, sen lärde vi små barn cykla, haha det var skiit roligt!
Just nu sitter jag med massa produkter i håret, gör som sagt allting för att håret ska växa så ah, men allt jag har i håret gör så att det växer eller så att det blir mjukare eller något,,, HAHAHA!
Ska strax duscha av det, vill inte att håret ska vara blött imon på morgonen, det förstör bara min frysyr som jag vill typ ha,,,! 
Men nuu ska jag ta och kolla på big brother,
C'YAA!♥


IF YOU LET ME , HERE'S WHAT I'LL DO , I'LL TAKE CARE OF YOU




Hej på er!

Hann aldrig blogga igår kväll eftersom jag var hos miranda och hade kul o kom hem ganska sent, hehe, På vägen hem såg jag o miranda en STOR igelkott,, hahhah jag är jätterädd för sånna,, Aja, skoldagen gick jättebra, vi har nu majschema, och det är hur bra som helst alla som har IG varningar på något ämne jobbar lite extra med det, asså jag är jätte smart i matte nu, HAHAHA!

Iallfall idag hade vi hemkunskaps prov man skulle typ baka själv eller nåt, och idag gjorde vi gifflar, och mina blev jätte goda! Nu när ändå solen skinner ska man kanske ut med tjejerna, det är så jävla varmt ute, massor av kärlek till värdet!
Nu ska jag ta och ringa ayah & samtidigt äta mina gifflar.
C'YAAAAAAAAAAAAA!♥


BADA!

Hej på er!
Då har man varit på någon idrotts sak, man fick stötta kula osv, jag var inte med då utan jag fick hjälpa till med hajira, men det var ändå kult. Vi slutade 11 och sen planerade killarna & tjejerna att vi skulle åka o bada, hhihihi yäääy, nuu när ändååå solen skiinnnerr hihihi, så snart ska vi då bada & grilla, ska bara dopa mig lite, men först åker jag kanske in till stan med nivin o dem sen går vi o badar, eller så åker vi till stan imon,, får se hur det blir, men nu är det bara och hitta somma kläder och jag har ju köpt massor så jag har mycket och välja på, men ska ta och byta om nuu.
CIAAAAAAAAAOOOOOO!♥


I'M SORRY IF YOU DON'T LIKE ME, I'M SORRY IF YOU THINK I SUCK, BUT MOST OF ALL I DON'T GIVE A FUCK!




Godmorgon!

Förlåt för att jag aldrig uppdaterarde igår, först drog jag till dansen, sen efter dansen stack jag till mina kusiner som jag inte träffat på länge, och vi hade jättekult, dom visade massa danser till mig, och så gjorde dom spagat hahaaha, ialfall kom hem ganska sen igår men sen messa dana mig o sa ifall jag kan vara med henne så jag gick då med henne, sen gick vi hem till albina & almira, först satt alla i trädgården sen gick resten in , sen var det bara jag, nour o almira, sen fick jag höra dom beatboxa AHAHAHA, och så åt vi jordgubbar, vi hade det jätteroligt!

Iallfall idag blir det ingen dans, vet inte riktigt varför menmen, idag går jag nog ut med tjejerna, eftersom det kommer bli soligt idag, nästan 20 grader hahaha. ÅÅÅÅ, gissa vad, jag hade världens bästa dröm, jag pussades med zayn malik, omg hihihi det var så verklig, asså det kändes typ på riktigt,, fan vet jag, pussa honom hela tiden HAHAHAH, hehe Aja nu sitter man och lyssnar på Take Care, asså jag älskar låten bah för mycket!
hehe, aja ska ta och äta min frukost.
CIAOOOOOOOO!♥



I'M SO BAD, I'M SO HOOD, I DO THINGS YOUR CHICK WISH SHE COULD



Hej på er!

Då var man ute med mamma och fikade, köpte massa produkter till håret, asså jag blev jätteglad, nu kommer mitt hår växa på riktigt! hehhe! Iallfall efter att ha varit med mamma träffa jag ayah, nivin, o hajira sen drog vi oss hem till nivin och sen kom ermira & renata, vi planerade jätte mycket saker vi ska göra i sommar och jag längtar redan! Men vi hade det jättekult, just nu sitter jag med en utav produkterna jag köpte, och den luktar jättegott! 
aja ska ta och duscha av den nu, 
C'YAAAA!♥


FUCK U BETTA

Hello, nu drar jag mig mot stan med underbaraste mamma, uppdaterar mer när jag kommer hem!
Bjuder på en låt!

FUCK U BETTA

I DON'T GIVE A FUCK , I NEVER DID AND I NEVER WILL



Godmorgon!

Hann inte blogga igår kväll eftersom vi kom hem ganska sent. Men det var jätte roligt hos dem, det kom också några gäster med jätte söta barn sen började 2 av dom pussa varandra skitsööta! HIHI, innan jag skulle till mina kusiner så träffa jag ayah och var med henne en stund sen träffa vi också miranda sen börja det ösregna så alla gick hem. Idag hade vi ingen träning, men vi har imorgon och jag kan inte gå imon,.. har dans vid 11 tiden och fotbollen börjar 10, men jag går nog istället till dansen, hehe.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, nivin sa till mig att komma hem till henne, så kanske går jag hem till henne får se, hehe. Tog jätte söta bilder på min kusin när han sov och höll i en pizza, asså han skulle äta sen somna han, HAHAHAHA!


BITCHES SAY SHIT AND THEY AINT SAY NOTHING , A 100 MOTHERFUCKERS CAN'T TELL ME NOTHING !





Hejsan!

Då har man inte gjort så mycket än lyssnat på musik o bara haft skoj med mami, hehe. Snart ska jag gå till mina kusiner som bor vid nästa svale, har ändå tråkigt så varför inte? hahha. JAJA, imon har man fotbolls träning, får se om jag ens orkar gå, och så har jag dans på lördag & söndag, OCH sen på tisdag cheerleder, HIHIHI är super glad att få börja där, hehe!
Aja, nu ska man ta och fixa sig lite.
CIAAOOOOOOO!♥


HAD A DREAM I WAS KING, WOKE UP STILL KING.



Godmorgon!

Då sitter man fortfarande vid sängen och chillar, skulle ha sovit lite längre, men min mobil ramla från sängen , HAHAHA, Då har man inte gjort så mycket vakna för en stund sen, vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske går jag ut med tjejerna, vet faktiskt inte får se, ska ta och käka lite frukost och sen fixa mig, hehe!
C'YAAAAAAAAAAA!♥


CHEERLEDER!

Saken jag skulle berätta var att...
JAG SKA BÖRJA I CHEERLEDER, har redan sökt och allt, hihihi är jätteglad, får äntligen börja på cheerleder vilket jag alltid har velat göra, mamma sa att det inte finns i sverige o sånt hahaha hon ba det finns bara på tv, AHAHAHA. nu vet hon iallfall att det finns! Jag kommer börja på tisdag och åker ditt med kelo & donia, hoppas det går bra för oss, men jag kan inte gå på fotboll , dans , cheerleder på samma gång, det blir för mycket, men tänker absolut inte sluta dans, men vi får se med tiderna och sånt, det är ändå kult o gå på olika saker.

Iallfall nu kollar man på big brother och tråkar, väntar tills sonja ringer mig..har inte gjort så mycket, glömde berätta att jag testade på en ny HairStyle, det blev inte så bra på mitt natruliga krulliga hår, men när jag väl har plattat det så kommer jag visa upp Hairstylen, det är verkligen jättefin!
Aja, ska ta och forsätta kolla på big brother, har egentligen fotbollsträning imon på morgonen, men jag orkar inte gå, vill sova.. så jag går på fredag istället hehhe!
Men nu ska jag dra.
ByeeByee!♥


I'M BACK!

Hejsaan!
Det var verkligen längesen jag blogga, men jag har varit upptagen med massor. Men nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera så mycket jag kan! Dom senaste dagarna har jag umgåts med vänner och pluggat som fan!, fick jättebra reslutat på matte provet vi fick idag, fick 17/20 och jag är verkligen inte så smart på matte därför blev jag jätte glad, jag vet att provet var lätt men jag är fortfarande jätteglad!

Iallfall kom nyss hem , jag var väl överallt idag, först drog jag till fotbolls träningen med nivin, amanda , renata och amel, vi hade bara möte, men det var viktigt att alla kom. Efter gick vi med amel till stan, vi gick lite runt och pröva kepsar HAHAHA, importer.. och sen var vi jätte hungriga så vi drog oss hem till amanda och sen gick vi till ICA för och panta burkar HAHAHA! vi var jätte hungriga , och vi fick faktiskt mycket pengar, så vi köpte en stor choklad. Sen efter det drog vi och kollade på killarnas match haha jag hejade på svenska laget bara för att svenskar är snygga! HAAHA!

Så nu sitter man och käkar. Äntligen har jag fått alla bilder jag och sonja tog för några veckor sen, "Sommar tema" kan man säga, hehe dom blev jättefina, ska försöka fixa dom och det. 
Ska ta och käka nuuu, har en sak och berätta , skriver det vid nästa inlägg, så håll ögonen öppnaaa!!
CIIAAAAAOOOOOO!♥



LET MY LOVE TAKE YOU HIGHER

Hej på er finisar!
Då har man kommit hem från dansen, det var faktiskt jättekult idag, vi tog i jättebra, känner mig jätte stolt.. HAHAHAHA, nu sitter man och äter pommes o chesburgare o lyssnar på turn to you, hehe, jag är faktiskt jätte hungrig! Iallfall idag ska man både plugga o kanske gå ut, vet inte riktigt, men kan ta och plugga på kvällen och nu, och sen går jag nog ut lite, ska inte till dana idag, eftersom att hon kom till mig igår på kvällen efter sin mammas förlovningsfest, hon kom ganska sent också hahaha, men idag går jag kanske med henne för o träffa någon .. får se, hehe, aja ska ta och forsätta äta jaaao.
C'YAAAAAAAAAAAAA!♥


TURN TO YOU♥





FOLK SOM FÖRSÖKER FÖRSTÖRA FÖR ANDRA, HAR BRIST PÅ LIV.



Hejsan!

Då börjar jag med att vi hade ingen dans idag utan vi hade möte med dansgruppen, vi redade ut lite saker o sånt, o det gick jättebra. Nu måste vi ha riktigt hårda träningar, vi ska snart uppträda på massa olika uppträdanden så vi måste ha ganska hårda träningar, hoppas bara dem inte är för hårda.. HAHAHA!

Iallfall då har man varit ute lite hit o ditt, först var jag ute med tjejerna, sen gick jag med nivin för och göra en grej hemma hos henne, sen kom renata o hajira så vi bestämmde oss för o vara en stund hos nivin sen skulle vi vara ute på deras gård. Vi hade jättekult vi åt lite pizza o godis hos nivin, hahahha. Sen efter gick man hem med hajira sen var vi med ayah en stund, o sen gick vi hem till hajiras moster och dem tvinga mig o komma in o sånt, så vi åt lite där också AAHHAHA, vi fick tillslut glass.. HAHAHHA, SEN gick vi ut o prata lite om saker, OCH nu är man hemma HAHAHA! Skulle egentligen hem till dana apan, men hon var med sin familj på hennes mammas förlovning, så jag går nog till henne imon.

Nu sitter man hemma helt full i magen, har aldrig ätit så mycket? ;o .. känner mig ganska tjock hahaha, aja nu kollar man på "Klick" där adam sandler är med eller vad han nu heter.. har redan filmen på dvd, men det ba dök upp HAHAHA, aja ska ta och forsätta titta på klick .
C'YAAAAAAAAAAAA!♥



DANS

Godmorgon!
Då har man sovit jättebra, känner mig helt friskt, är bara lite täppt i näsan, ahaha. Hur som helst, idag har vi dans vid 11 tiden, och då ska alla i dansgruppen ha någon möte, vet inte varför men det blir ändå kult och få ha en tid och prata ut saker med dansgruppen. Efter dansen ska man nog ta och villa lite, sen drar jag kanske ut en liten liten stund, för på kvällen idag ska jag hem till underbara dana, vi brukar alltid vara ute, heller hos henne eller hos mig kl 12 på natten, HAHAHA.

Aja, igår var man ute med mina tjejer, sen drog jag hem till miranda, det var jättekult, hjälpa henne med en läxa, sen efter fick jag och hennes syster kleo platta hennes hår, HAHAHAAHA det tog flera år.... men vi gjorde rätt bra, hon har faktiskt jättefint hår, ahhaha sen efteråt mysade vi lite med popcorn hehe.
Hade det fatiskt jättekult, men nu ska jag ta och käka lite frukost är faktiskt jätt hungrig, haha!
CIAAAAAOOOOOOOOOOOOOOO!♥


RACK RACK CITY BITCH!

Hej på er!
Då börjar man med att skoldagen har gått hur bra som helst, vi hade bara 2 lektioner,, hahha soft, fast vi var tvunga och springa slingran, och jag har fortfarande ont i halsen så jag sprang inte. Vid 12 tiden slutade vi, sen drog vi tjejer till AG kuppen, ALLA VAR TVÄR GRYMMA, SPECIELLT ÄNGLAGÅRDS KILLAR, deras målvakt var hur bra som helst, sen spelade tjejerna i vårt lag där, tvär grymma var dom, till sist blev det bråk, men allt löste sig efter när polisen kom. OCH DET VAR JÄTTEEEEE SNYGGAA KILLAR, PLUS NÅGRA AV DOM KOM FRÅN SAMMA LAND SOOM JAAG! HIHIHI!, men dom var faktiskt jätte snygga, en av dom satt bervid oss, daaaaaamn! Iallfall vi hade jättekult, vi satt typ nära han som pratar i micken, och brevid honom satt Tobias sanna, hehe, sen har vi dumma miranda mes oss, hon ba HEEEJJ TOBIAS, sen han ba hej, sen efter sa hon, OMGOMG EN KÄNDIS SA HEJ TILL MIG OMGOMG, HAHAAHAHAHA asså jag dog, sen spanar hon in på gammlingar, HAHAHAHA. älskar dig miranda!
Det var faktiskt jättekuult.

Iallfall ayah o lamija kom precis till mig, så jag ska dra ut nu med mina gurls, sen ska jag hem till underbara miranda.
C'YAAAAAAAAAAAAAAAAA!♥


BLACK AND YELLOW!

Hej på er!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat något, var ganska sjuk igår, men nu mår ja toppen. Förutom att jag är hes. I alla fall då var man nyss på fotbollsträning, fick inte vara med eftersom jag fortfarande har lite ont i halsen, men aja vi hade jätte kul påvägen hem, vi såg en fågel på spårvagnsvägen o fågeln kunde inte flyga så vi typ försökte skrämma bort den o allt, hahahaha det var jätte kul. Inlägget får vara bildlös idag eftersom att jag har bildbrist!

Nu sitter man hemma o chillar, ska ta och käka nåt är jätte hungrig, hehe. C'YAAA!

SANNINGEN KOMMER FRAM FÖRR ELLER SENARE.



Hej på er!

Just nu mår jag bara sämre o sämre, asså jag har årets huvudvärk! Tror jag har feber, jag kan knappt titta åt sidorna med ögonen det gör bara jätte ont, och sen kan jag inte prata så myket. :(
Ayah & lamija ville träffa mig, hehee, så jag tog lite friskt luft ute och var med mina gurls, sen drog jag mig hemåt för att jag fick lite huvudvärk. Tror att jag stannar hemma imon, känner mig inte alls bra.

Iallfall nu så tittar man på "Top Model 17 All Stars" , tror att jag sover snart, ska bara ta ipren sen sover jag. Krya till mig :(
GoodNight!♥


SJUK !

Hej på er!
Då ligger man på sängen och har så otroligt ont i halsen, jag blir bara hesare & hesare, kan knappt prata!
vaknade ganska tidigt idag, och jag fick somna om eftersom jag hade så ont i halsen & huvudet. Känner mig faktiskt lite lite bättre nu. Iallfall snart ska jag gå till affären och köpa pommes ska strax äta . hehe, aja nu sitter man i sängen och samtidigt kollar på "Ellen" . Aja, ska nog dra till affären jao!
ByeByee!♥

I ♥ MY HAIR!

Hej på er!
Var nyss ute en stund med tjejerna, det var ganska kult, sen började jag frysa så jag bestämde mig för o gå hem. Nu sitter man hemma och har Ricinolja i håret, och avakodo och ägg, får se hur resultatet blir, hehehe!
Vill verkligen få långt hår så jag gör vad som helst , ska försöka o undvika o platta mig o sånt, vill faktiskt inte få slitet hår, hahaha här får ni se mig i brunt hår,

haha det ser helt failat ut menmen, aja ska ta och duscha av det jag har i håret jaoo,
CIIIAAAAAOOO!♥

STORY OF MY LIFE





I'M TOO NICE TO PEOPLE AND THAT'S HOW I GET HURT.

´
Hej finisar!

Då har man varit lite överallt, var med mina ahla vänner, HAAHHA, senare gick dom hem så jag & dana träffa mayar & prescilia var med dom en stund, nu sitter man hemma och kollar på big brother. Det var as kalt ute var tvungen och gå in till tvättstugan med mayar hahaha, sen det var en liten kille som sa till sin syster "du har tuttar" HAHAAH asså jaaag doog, sen ville han också pilla på dem :$ 

HEHE, aja iallfall nu väntar man faktiskt på mamma, hon är då hos hennes kompis och är antagligen på väg hem? hahah vet inte ens vart hon är, aja ska ta och käka kladdkaka hhihihi.
ByeeByeee!♥


DON'T WORRY IF YOU'RE SINGLE. GOD'S LOOKING AT YOU RIGHT NOW, SAYING: "I'M SAVING THIS GIRL FOR SOMEONE SPECIAL"






Hej på er!

Då var man nyss på dansträning & fotbollsträning, fick promnera upp till renata eftersom jag missa bussen.. Ayah & nivin sov så det var bara jag o renata som åkte till fotbollen hahaha, efter fotbollen gick jag till dansen vi skulle uppträda idag men det var helt oplanerat eller nåt så vi ska inte uppträda. Iallfall nu sitter man och drogar justin bieber låtar som vanligt, hihihi. Idag ska man kanske ut med tjejerna ska tränna lite fotboll o lite så. Men nu ska jag ta och käka lite, hehe!
CIIAAAAOOOO!♥


I WAS THERE FOR YOU, REMEBER THAT!

Hej på er!
Kunde inte blogga efter dansen var faktiskt jätte trött. Idag gick vi inte till mina kusiner, dom hade andra planer så istället gick jag ut med tjejerna, först var jag hos ayah o hade kul, sen gick vi ut med hennes kusin o dom andra, Just nu sitter man och kollar på "White men can't jup" HAHA den är jätte rolig, samtdigt lyssnar jag på Justins låtar.
Har faktiskt bestämt mig, jag vill gå kvar på fotbollen, så imon åker jag till träningen med renata & ayah, och så har jag också dans imon så får se ifall jag hinner för jag hörde att vi skulle uppträda imon, och ingen sa något på dansen utan dom skrev det i facebook, men får se hur det blir, ska ändå ditt till dansen efter fotbollen om jag orkar hahaha.
Aja, ska ta och äta kladdkaka med gräddee jaoo, HAHA!
C'YAAAA!♥


MEET MY BOYFRIEND.


I DON'T CHASE AFTER ANYONE ANYMORE IF YOU WANNA WALK OUT OF MY LIFE, I'LL HOLD THE DOOR OPEN FOR YOU.





Godmorgon!

Vakna precis och har sovit hur bra som helst, igår kväll gick hem till dana och pratade med henne ganska mycket,vi hade roligt, gick faktiskt ganska sent till dana så mamma blev arg HAHAHA! aja idag har man dans, o på dansen ska vi hämta typ kompisar eller nån som vill börja på våran dansgrupp eftersom vi inte är så många. Och efter dansträningen ska jag då ta och villa sen drar jag till mina kusiner, hehehe har saknat dom ! Iallfall nuu ska jag ta och fixa miiig, hehe !
CIAAAAOOOOOOOO!♥


LIVET ÄR INTE KORT , DET ÄR DET LÄNGSTA DU KOMMER VARA MED OM .



Hej på er!
Sen uppdatering menmen.. Idag var jag på DM fotbolls match, tjejerna kämpade jättebra, men dom förlora, men det var ändå riktigt bra kämpat! Efter matchen drog jag och Gabriella till mc i stan, vi hade det jättekult på vägen hem sen var man ute en stund med henne o tog massa bilder och pratade om saker. (bilderna kommer senare)

Kom precis hem, var ute med tjejerna och hade kult som vanligt förutom att jag bråka seriöst med en kille, han tar min mobil från ingestans sen säger han din mammas fitta, ursäkta för språket, sa samma sak till honom efter han sa det till mig, och jag är verkligen inte den som säger sånt! aja skiter i det han är bara mobbad!
Iallfall nuuu kollar man på "Mean girls" där Lindesey Lohan är med, ska taa och äta är jätteee hungrig hahahaha!
C'YAA!♥

BOYFRIEND!♥

Godmorgon!♥
nu har jag vaknat jätte tidigt för att se justin biebers nya musikvideooo och här e deeeen! asså jag dör av hur snygg han är, och muskvideon blev JÄTTE bra, hhihhi justin din girlfreind är stolt över diiig HAHA! 


YOLO: YOU ONLY LIVE ONCE

Hej på er!
Då har dagens spendrats med mina tjejer, först var jag och tog jättefina sommar bilder med sonja & jag älskar bilderna hihi, senare gick jag ut med tjejerna hade det faktiskt jättekult. Imon har tjejerna i min skola någon match, så imon ska jag gå och kolla på även om jag inte får HAHAHA, men ah, kommer dra ditt med gabriella o dem ganska tidigt också. Jag var precis hos miranda, o jag och Kleopatra facerapa henne HAHAHAHA, det var faktiskt ganska kul och sen när jag skulle hem tog hon min sko o slängde upp den på tvättstugans tak.. fick ner den tillslut men jag sprang hem utan skor HAHAHA, askungen jaoo.

AAHAHA, Nu väntar man på justin biebers nya musikvideo BOYFRIEND! ååå vad jag längtar tills den kommer, det kommer upp nog vid 01.00 tiden o så, men de klart den kommer upp på min blogg, hhaha. Prata med mamma nyss om justin biebers konser OCH JAAG FIIICK GÅÅÅÅ DET ÄR HELT BESTÄMT, åker ditt med världens bästa kusinvitamin eftersom hon också vill träffa honom, jag skiter i ifall det blir på en skoldag JAG SKA DITT.
HAHA, jaja nu ska man ta min pollenallergi tablett och bli drogad igen... HAHAHAHAHHA.
C'YAAAAAA!♥


Hej på er!
FÖRLÅT för att det inte blev någon uppdatering, jag hann inte blogga igår kväll , tog min Pollenallergi tablett, och det finns någon sömn sak i den så att man typ sover direkt eller nåt HAHA, så a, jag tog den o sen sov jag, hehe men iallfall skoldagen har gått bra, och så var det jätte varmt, asså jag får verkligen den sommar känslan, hihi, aja strax ska man dra till sonja vi ska ta lite sommar bilder, och som kanske kommer bli min nya header, fast inte riktigt än, men nu ska man popa pocorn och dra till soonjaaaa mah bebe , HAHAHAHA!
C'YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!♥


THIS TIME YOU'LL SEE WHO I AM WHEN I'M ANGRY BITCH



Hej på er mina fina läsare!

Då har man precis kommit hem, skoldagen var helt okej, fick lite ont i huvudet, men annars var det kult, och det är jätte soligt idag, asså man kan verkligen ha på sig shorts i detta vädret , imon tar jag nog på mig shorts till skolan om det nu blir så här varmt. hehe, iallfall nu kollar man på Simpsons, älskar den serien hahha, aja ska strax ut med tjejerna och chilla, men nu ska jag ta och kolla klart simpsons.
CIAAAOOOOOOOOOOOOOOO!♥


ÄLSKAR VÄRDET!

Hej på er!
Då har man varit ute på detta underbara vädret, asså det är så skönt, gick faktiskt utan jacka en stund, asså så varmt var det, älskar deet! Iallfall idag var man ute med tjejerna, först gick jag hem till prescilia och chillade i hennes balkong vi köpte jordgubbar och åt det med grädde & choklad , hehe! sen efter var vi ute med dom andra vi hade det faktiskt jätte roligt! Snart är det dags och plugga har läxa o lämna in .
BYEEEBYEEE!♥


SIAMESISKA JORDGUBBAR, HAHAHAAHHA!




SUMMER FEELING!♥

SOMMAR KÄNSLAN!


GRATTIS LAMIJA!♥

Godmorgon mina fina!
Idag är det ingen vanlig dag utan idag fyller världens bästa tjej på jorden, 14 år tjej nu bebe haha, grattis lamija älskar diiiig!!
SOOOLEN är häär bara för diig bebe, hahha men solen skiner som fan, det är typ 20 grader :o , wihoooooo, aja idag ska man ut med tjejerna, har som sagt fotboll idag vid 5 tiden men tror jag ska sluta, orkar inte med fotboll mer, blir för mycket för mig, vill inte bli värsta messi då men aa, jag kanske slutar får se.. AJA ska ta och platta håret nuuu och välja en sommar outfit hihi.
BYEEBYEEE!♥



RSS 2.0