LISSEBERG!

Godmorgon!

Förlåt för att jag inte blogga igår kväll, jag var för upptagen och göra min shorts, hihihi. Hade köpt ett par nitar och sen fixa jag dom, sen testade jag och göra dip dye på några andra, hehe dom blev jättefiiina, kommer strax och göra ett par rosa shorts med ljusa och mörka färger, vilket kommer bli riktigt snyggt. Jag tänkte då lägga upp ett utav shortsen som är typ klara, men jag har inte hunnit klart med alla nitarna, så istället när allt blir klart lägger jag upp bild på dem.
Igår var jag då i stan med bästa amanda, hon fick sin fula iphone igår...meen jag ska ändå få min snart hihi, Sen så möte vi diana & gabbe och så var vi med dom och hade jättekuult, sen träffa man älskade mamma i stan, HAHAH, Hon är så rolig, hon fick typ en knuff sen vill hon bråka, AHAHAHA! typical mom...

Iallafall, IDDAAAG SKA VII ÅKA TILL LISSEBEEEEERG!! WIHOOOO, är jätteeglaaad har inte varit där på länge, åker med gabbe & amanda och kanske dana,,resten av tjejerna kunde inte komma :/, men renata sa att vi åker igen nånstans slutet av måndaden. Det är då inte de perfekta vädret, men det är alltid bäst och gå när typ regnar och är soligt, hehe det är ju fortfarande varmt.
Aja ska nog börja ta på mig o såånt nu,
ADIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!♥


UTGÅNG MED DOM BÄSTA!


Godmorgon!

Då är det en väldig tidig uppdatering, jag har då nämligen varit och promenerat med amanda & dana KLOCKAN 6 PÅ MORGONEN, hihihi vi hade med oss massor av godis o sånt, och så hade vi det jättekkult. Sahand skulle nämligeen komma med en bil, HAHAHA, men det hände nåt, så ah, Iallfall idag ska man åka till stan med bästa amanda, kanske träffar vi dana o nifa o alan, får se,
men jag har nämligen gjort egna shorts, gjorde dip dye på dom, så idag ska jag gå och köpa nitar och massa annat, ska göra dom riktigt fina! Och jag är faktisk ganska nöjd med dom hittills. Nu ska jag faktiskt städa lite grann, bara för att göra mamma glad, sen fixar jag mig och drar mig till amanda, bloggar mer när jag kommit hem!
BYEEBYEE!
Bjudeer på lite bilder vi tog på våran promenad hehe...


MORNING..

Godmorgon mina fina läsare!

Igår har man då städat heladan, städat mitt rum för det mesta, och idag lite senare ska jag kanske möblera om, asså jag ska typ flytta om mina möbler o så, hhihi det ska bli kult! Iallafall igår gick jag hem till miranda , vi hade jättekult, jag o kleo stog och gjorde våra egna hår produkter o sånt, sen drack vi milkshake och den var jätte god! Sen stretcha jag & kleo, sen träna vi mycket på spagat o sånt, för när vi väll har börjar i cheerleder måste vi kunna mycket, så till o börja med så vill jag vara ganska vig, och vilket jag nästan är, eller för o vara i min längd är jag ganska vig hihihi, men idag på morgonen åkte miranda o hennes familj till skara sommarlad.. :(, vet inte hur länge dom ska vara där, egentligen skulle jag med, men jag glömmde bort o fråga mamma o sånt, ahaha.

Igår kom Nifa & ermira hem, dom var bort resta i serbien ooocch nuu är dooom tiiilllbaakaaaa wiihooooo!!! Så idag ska vi tjejer ut meeed doom. MEN nu ska jag ta och stretcha och FÖRSÖKA stå på händer själv!
hehe, ADIIOOOOOOOOOOOS!♥


SURTESJÖN

Wooppwopp,, här är bilderna från surtesjön, otroligt underbardaag!!♥♥




BAD GIRLS ALWAYS HAVE FUN!

Hejhej!

Då börjar jag med att igår gick vi tjejer till lundby badet, där träffade man dana med sin syster o några fler, det var verkligen fuuult asså det var massor av folk! Men vi hade otroligt kult, jag bada inte då, men jag doppa mig hehe,, vi tog också några bilder, MEN BARA några.. eftersom vi hade mer kult så vi typ glömde bort o ta kort, och jag sola mitt hår, hihihi!
Efter att vi tjejer hade badat gick vi hem & åt , duscha, senare drog jag mig hem till miranda o sov hos henne, jag & kleo har blivit jätte viga, wihooo jag stog faktiskt på händerna, hahaha. OCH GISSA VAAD? vi sov i deras balkong asså det var jätte sköönt, dem har typ sån konstgräs i balkongen, o dessutom var det jätte varmt, vid 6-7 tiden på morgonen blev det lite kallt, så vi gick in o sov istället, AHAHA AHLA LUFFARE!

Idag har man då åkt med mamma & hennes kompis på fika, sen träffa man miranda, kleo & alma, så jag gick med dom sen möte vi upp dana, & amanda sen gick vi upp till nivin och sen drog vi till surte,, OCH VI BADA, AHAHAHAH, jag hoppa i med kläder, de var typp Y.O.L.O HAHAHA vi sa så hela tiden, sjuuuuktkuuult, skulle vilja var där hela natten, det är fan jättekuuult! AHLA DAG MED DOM BÄSTAAAA!!!
Iallafall ska strax ta och duscha, men först ska jag lämmna en sak i håret som kelo har lärt mig, OCH DEN E SJUUKTBRA! har gjort det innan, alltså igår jag pröva att använda ägg & cocos, cocosen ser ut som margarin fast den är vit, finns överallt och köpa kommer upp en bild på det senare! 
Bjuder på lite bilder från lundby badet, och vid nästa inlägg bjuder jag på bilderna vi tog i dag i surtesjön!

Lundby badet. ( somsagt, vi tog bara LITE bilder)



BADA!

Godmorgon!

Förlåt för att jag aldrig blogga igår kväll, drogade massa avsnitt av "Vampire Diaries", HEHE!
Idag ska vi tjejer åka o baadaaaa, och idag är det ingen vanlig dag utan idag fyller världens bästa amanda årrr, GRAATTIIIIIS MIN ÄLSKADE & DYRBARASTE SAAAAK! IDAG SKA VI HA KUUUULT!
Detta får bli ett kort inlägg eftersom jag måste möta gabbe & miranda, hhihii! Kommer förhoppningsvis bilder! (Y)
C'YAAAAAAAAA!♥♥


GO SHOPPING WITH MOMII!

Hej alla fina läsare!

Vaknade för några timmar sen, och kollade precis på "Vampire Diaries" asså jag älskar den serien! Idag ska jag nämligen gå och handla med mamma, så ifall jag hittar någon dvd på vampire diaries så ska jag KÖPA den!! Måste verkligen ha dvd på alla serien eller nåt, DET ÄR ETT MÅSTE! Idag skulle vi tjejer egentligen bada, men tyvärr blev det lite ändrat, amanda fyller år snart, så istället bestämmde vi att göra nånting när hon fyllde år, Men nu ska jag ta och möta mamma strax efter hennes jobb, vi ska handla mycket till ikväll och förmodligen köper jag någon hår produkt OCH serien jag vill ha, hihihihi.
C'yaaaaaaaaaa!


DÖDA DINA HATARE MED FRAMGÅNG OCH BEGRAV DE SENARE MED ETT LEENDE.




Suger verkligen på att blogga..Har faktiskt inte hunnit varit vid datorn, men ska inte komma med samma ursäkter hela tiden hehe.. Aja iförr igår var jag o renata hos nivin hade jättekult, vi gjorde nämligen en cover på en låt med Ne yo & rihanna & massor mer låtar, asså vi sjöng inte utan vi mima eller hur man säger HAAHAHAHH! Ska försöka lägga ut den på bloggen på nåt sätt, haaha. Efter gick jag hem till miranda och sov över, vi hade jättekuult blev ganska vig eftersom jag & kleo tränna osv,, hahaha. 

Och idag har man varit ute och haft skojj,, tappa min sprite som jag skulle dricka när jag kom hem, det sprutade vatten från den... :( det blev då ett hål sen ah, HAAHHA! Aja nu sitter man hemma o chillar åt preics mat och är faktiskt jätte mätt, ska ta och titta på tv & samtidgt äta min buenoooo hihi! OCCH jag lovar jag ska bli bättre på att uppdatera mer på bloggen! 
Aja, byeebyee!


TEEN CHOICE AWARDS!

Hejsan alla bloggläsare!

Vet att jag suger på att blogga, men whatever.. Kunde inte blogga igår kväll, var upptagen med mama och laga mat, sen är jag också tvungen och va med min mamma, eller jag är då inte tvungen men jag vill självklart umgås med mamma också, eftersom hon alltid jobbar på morgonen och kommer hem sent osv, 
Iallfall idag har jag bara skrattat och haft kuult, äntligen fick vi vara med och spela fotboll med dom stora killarna, asså dom är skitroliga. Sen träffa vi ariam & behiye och vaar med dom och hade skiitkuuult!

Lite senare gick jag och köpte godis som jag ska äta till kvällen, hihihi och så var jag nyss hos miranda och drack milkshake, tog preics en varm dusch hihihi, o så sitter jag och väntar på "Teen Choice Awards" har faktiskt röstat på många kändisar! Imon ska man då sova över hos miranda ihihihih yääääy, efter 234543 år ska jag sova över hos henne, men nej det var faktiskt jätte längesen jag sov över.. hahaha.
Aja nu ska man då ta och kolla på tv, 
C'yaaaaa!♥
Lite bilder från idag..

Snygg jag e :$

En bild på amanda " när hon inte vet att jag tar kort"

Y.O.L.O


FUCK YOU, I'M FUNNY..

Godmorgon!

Då har man vaknat för en stund sen, Har precis fixat mig och jag gjorde mina ögonfransar JÄTTELÅNGA!! Vill ba ta en bild på dom, men ska försöka göra det senare från mammas mobil. Iallafall idag ska Aamel & Reham och Ariam komma till oss, så snart ska vi tjejer ut, wiihooo, Och så ska man skaffa guldpass snart, för jag har faktiskt lovat miranda, hihihi. Aja har inte så mycket och berätta, ska börja och ta på mig nuu, uppdaterar mer senare.
ADIOOOOOS!♥


MAT!!!

Hejsaan!

Då har man fastat heladaan idag, o jag var faktiskt inte så hungrig, jag klara mig! Och nu är jag faktiskt jätte mätt, mamma hade handlat allt möjligt och så har jag ätit sönder mig, kommer säker gå upp i vikt eller nåt, känner hur min mage ba sticker ut så,,, hehehe kan knappt andas HAHAAHAAHAAHA!
Iallafall idag gick jag till dana sen drog vi oss till nivin och hade kuult sen gick jag hem och köpte godis och hjälpte mamma o lagga mat. Nu så sitter jag och kollar på "Sex with mom and dad" yepp, det kan faktiskt misstolkas, HAHAHA.,, vet inte riktigt vad jag ska göra nu så här sent, egentligen skulle ja träffa dana, men jag hittar inte min mobil så kunde inte smsa henne, men ska nog ta och ladda ner en film och kolla på :D
C'YAAAAAAA!♥


MAAT!,
( detta var inte allt jag åt)




RAMADAN KARIM!

Hellooou!

Börjar att bli jätte dålig med uppdateringar, men det är för att jag är upptagen och sånt, o självklart vill man inte bara sitta hemma vid datorn hela sommarlovet, utan jag bloggar när jag har min tid över, men ska fortfarande förbättra mig. Iallafall till o börja med vill jag bara säga "Ramadan karim" till alla muslimer som ska fasta nu, kommer bli lite svårt i år eftersom vi ska äta jätte sent o sånt, menmeen, har ätit jätte mycket just nu, o jag är faktiskt jätte mätt! Idag gick jag och fixade mina ögonbryn, de gjorde också renata & nivin, och jag ble jätte nöjd, älskar dom verkligen, hon gjorde preics som jag ville ha det! hihihi, efter att ha fixat ögonbrynen drog vi till torget och köpte massor gott och gick hem till mig åt, senare gick vi ut och ba chilla, sen drog jag mig hem till miranda.

Nu så sitter man och kolla på tv, Imon (idag) fyller nämligen jessica år, och vi tjejer blev då bjudna till hennes fest, och jag vet inte riktigt om jag ska gå, för jag ska ju fasta? Men fåår se, Aja ska ta och forsätta äta tills jag blir riktigt mätt, hahaha. Uppdaterar mer imon.
CIAAAOOOOOOOOOOOOO!!♥
a smile is the best makeup any girl can wear ;)



I'M NOT "JEALOUS" I JUST DON'T LIKE THAT BITCH!


Hellou!

Sen uppdatering menmen, Idag gick jag ut med tjejerna och hade kult som vanligt, först kom amanda & renata hem till mig, o så var vi en stund hos mig, sen drog vi oss ut o spelade fotboll, jag lärde mig och trixa med bollen, HAHAHAH gjorde faktiskt jättebraaa hihhii. Imon ska nivin noppra sina ögonbryn, jag har nämligen redan gjort det, jag har typ rensat dom, men vill göra lite form, så ska se ifall jag kan göra det imon hos frisören,,, Nu kollar jag på "glee" och äter massor gott, aja ska ta och käääka liitee food nuu,
Byeebyee!♥
Bilder från idag,

Monster dricka med annanas smak i, den vaaar jätte gooood!!



BEAUTY AND A BEAT!

Godmorgon!

Hejsan, förlåt för att jag inte blogga igår kväll, jag var på gothia sen kom jag hem sent.
Men anyywayys, vi hann inte kolla på det laget vi ville, men istället hann vi kolla på våra lärje killar, dom vann igen!!
Dom var faktiskt jättebra! Efter gothia gick vi ut och spelade fotboll en några killar från dammark tror jag? HAHAHA dom var jätteduktiga, senare träffa vi gabriella, & hon har gjort rosa dip dye det bleev jättefiint, vill också! Jag måste ju vänta tills mitt hår har växt, och faktiskt så har det växt, hihihi nu är det precis som det var innan jag klippte mig. En kompis gjorde rasta flätor, sen sa hon att det växte skiit mycket, så jag har också funderat på o göra det, men mamma säger att plats hår siter håret osv, så vet inte vad jag ska göra... kanske borde jag fläta med mig riktiga hår? utan löshår? För det kanske blir bäst så, men nu så har iallfall mitt hår växt, och jag har faktiskt inte andvändit så mycket produkter till håret, det var för ca 3-4 veckor sen jag klippte mig och det blev till axlarna, nu är dom till brösten igen IIHHIHIHI!

Aja, idag skulle vi engetligen jogga på morgonen HAAHAHA, och alla försökte väcka mig, men tyvärr så gick det inte, jag var jättetrött HAHAHA. Men idag kommer aamel & reham. Det var jätte länge sen vi var med dem. Dom var ju och spela i gothia med mexikanerna, HAHAAHA.
Iallafall nu ska jag ta och äta min frukost, uppdaterar mer senare.
CIAAAAAAAAOOOOOOO!♥

LIVING YOUNG, WILD & FREE

Hejsan!

Då har man kommit hem från gothia, var också ute en stund med tjejerna. Dom spelade jättebra i gothia, o de var jätte många sötakíllar, jag tycker faktiskt om svenska killar, dom är jättesöta när dom e lite bruna, hihihi :$ Det var en kille i typ kassan, eller inte kassan, men man ska typ ditt ifall man tappar bort sig, eller vilka det är som spelar osv, HAN VAR SÅÅSÖÖT, han märkte att vi spela i lärje, han sa så, HIHIHIH! Iallafall vi gick och kollade på england hehe dom var också jättesöta & pratade jätteguligt, vi letade nämligen efter våra killar i lärje som skulle spela, vi hann aldrig kolla på dem, med dom ledde med 5-2 (Y) Efter gothia gick vi o åt i mc sen gick jag hem o byte om och så gick vi ut och chiillade en stund. 

Nu så sitter man och äter makaroner med korv, muums, hehe det var faktiskt jättelänge sen jag åt makaroner..HAHAHA, när jag & amanda var på väg hem såg vi en fulligubbe, & jag är verkligen jätterädd, han gubben börja prata med oss, sen skulle vi runda med bussen eftersom vi inte ville stå i hållplasten o frysa sen gick han på, o ropa på oss i bussen, han ville typ att vi skulle sitta med honnom, AHAHAH, så vi sprang ut sen titta han på oss från fönstret medan bussen åkte och pecka långfingret, HAAHAHAH ASSÅ JAG VAR SÅ HÄR NÄRA PÅ ATT KISSA PÅ MIG, AHAHAHAHA! Sjuk man!!, haha iallafall Imon ska vi dra till gothia och kolla på en kill kompis lagg, kommer inte ihåg vad det hette, men dom är iallafall skiitgrymma. Men nuu ska jag ta och äta & sen chilla med underbara mami!
C'YAAAA!♥
Tröja från Missäy, 217 kr.


GOTHIA.

Godmorgon!

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag drar till gothia och kollar på mina underbara tjejer som spela på gothia med mexikanerna , AHAHAHAH, aja idag hade jag typ världens bästa dröm, HAHAHA drömmde typ att jag var i maimi beach med tjejerna, HAHAHAHA. Aja, vakna ganska tidigt för och platta mitt hår, det var faktiskt jätte längesen jag platta håret, hihihi. 
Iallafall inlägget får bli jättekort för nu ska jag dra mig till gothia, ville bara uppdatera ett inlägg så ni vet att jag lever ^^
C'YAAAAAAAAAAAAA!♥
SNAPBACK!#


50 FRÅGOR OM MIG!

1. Vad heter du? Ilham Mohammed.

2. Hur gammal är du? 14 år.
3.Hårärg? Rött/brunt/svart
4. Vart bor du? Göteborg
5. Ögonfärg? Bruna
6. Hur lång är du? 168 cm
7. Kär?  Kanske..? hehe

8. Singel eller upptagen? Singel
9. Hur många har du kysst? Hahaha jag har ingen aning?
10. När och vem kysste du senast? Hemligt
11. Har du hånglat med någon av samma kön? Nej haha!
12. När hade du senast sex och med vem? Ingen.?
13.  Vill du ha ett förhållande? Ja & nej, vet inte riktigt..
14. Kan du själv säga att du ser bra ut? Aa ibland.
15. Vad har du för uppfattning om dig själv? Galen, rolig tjej som kan vara bitchig

16.  Vad är du mest missnöjd med din kropp? Att mitt hår inte växer..
17. Vad har du för mobil? Gammal sony ericsson, men ska få en ny.
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? SHOPAA!

19. Vad är du mest nöjd med? Allt?
20. Favoritfärg? Rosa & chock färger..
21. Film? Case 39
22. Bok? SHOO BREE.
23. Vad är de första du tänker på när du ser en person? Ögonen
24. Vad gillar du mest med dig själv? Att jag kan vara min själv, Y.O.L.O
25. Vad gillar du minst med dig själv? Att jag bryr mig för mycket..
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - Mamma.
27. En person du älskar - Mina vänner.
28. En person du hatar - De finns många jag hatar..
29. Ut och festa eller myskväll? Ut o festa.
30. Saknar du någon just nu? Nej, haha.
31. Vad är det bästa som hänt dig? Vet inte, allt bra? 
32. Beroende av något? Chocklad.
33. Ditt livs största misstag? Vet inte,
34.Har du någon allergi? Polen, Äpplen & kärnfrukter.
35. Har du några tatueringar? Nej
36. Piercingar? aa, två hål i varje öra, men vill ha en till.

37. Vem är mest lik dig? Mamma.
38. Har du någon förebild? Mamma så klart.
39. Vad ska du göra idag? Gothia.
40. Vad är det värsta du vet? Att bli väckt från en underbar sömn.
41. Vad är det bästa du vet? Sova
42. Vad åt du senast? Godis
43. Vad vill du ha just nu? Långt hår..
44. Vad köpte du senast? Godis 
45. Vem är din favorit kändis? Justin Bieber & Rihanna.
46.  Vad tänker du på innan du somnar? Facebook.. AHAHAHA
47. Tränar du? Aa ibland.
48. När går du och lägger dig? 12-3.
49. Har du någon fobi? -  AA, fulligubbar.
50. Är du nöjd med ditt liv? JAAA!


TRAILER

Trailer på Case 39...
Kan inte direkt förklara filmen,,, för annars avslöjar jag den, så det är nog bäst att ni själva kollar på den :D.
Filmen får 10/10!!!

Trailer på In Time..
Trailern förklarar allt! (Y)
Filmen får 10/10!!, Eftersom den verkligen är en spännande film!

NEVER CARE WHAT OTHERS SAY, NOT LIVING FOR THEM.



Hellou!

Då börjar jag med att jag sov över hos renata med amanda & nivin. Vi hade jättekult innan vi drog oss hem till renata, först var vi hos nivin med prescilia & dana, sen gick vi hem till renata och hade kuult. Vi skype med några killar till klockan 5, sen fick vi sova, för vi var jättetrötta, och vi vaknade runt 2-3. Igår kväll kollade vi på "In time" & "Case 39" Den var ändå värst, alltså case 39, den är verkligen jätte läskigt men ändå jättebra, HAHAHA ni måste se den, asså filmen e sjuk... lägger upp trailer vid nästa inlägg på filmerna vi kolla på.

Idag var vi ute och spelade fotboll, först träffa vi på gabriella, sen gick vi ner till plan och spelade, sen börja renata jaga mig med cykel AHAHA, till slut ramla hon av cykeln och slog i sig i huvudet, MEN hon ramla på gräs så vem bryr sig? HAHHAAH skojjar ba!! Nu så sitter man hemma och mysar med underbara mami som sjunger DANSA PAUSA, HAHAHAHA, hon vill faktiskt kolla på case 39, så tror nog vi ska ta och kolla på den, trots att den är så jävligt hemsk, ändå kunglig film, hahahaha.
Aja ska ta och käka liitee food, är jätte hungrig.
CIAOOOOOOOOOOOO!!♥


I WANNA DIE IN YOUR ARMS

Godmorgon!

Jag vet klockan är nästan 4... jag vaknar så sent nu förtiden, HAHAHA, vaknade på natten för och göra pommes, HAAHHA, aja anledningen till att jag inte blogga igår var för att jag gick med amanada hem till prescilia, prescilias mamma skulle göra rasta flätor på amanda, och det tog jätte lång tid, så medan amanda fixa håret spelade jag och prescilia på hennes iPad, hihihi. MEN det blev jättefiiint!! Senare gick jag hem till miranda och hade kuuult, och sen gick jag hem o myste med mami!

Idag ska jag hem till renata, vi tjejer ska nämligen sova över där, så jag borde nog fixa mig nu, HAHA, har fortfarande pijamas på miig :o!
Aja ska ta och byta om nuuu,
C'YAAAAAAAA!♥

NEVER APOLOGIZE FOR WHAT YOU FEEL, IT'S LIKE SAYING SORRY FOR BEING REAL.




Hejsan mina fina!

Börjar med att jag råka vakna ganska sent idag igen.. vet inte riktigt vad det är med mig,,, HAHAHAH, aja jag vaknade vid 1-2 tiden, sen skulle jag egentligen följa med amanda till prescilia, hennes mamma skulle fixa amandas hår, men prescilias mamma kunde inte idag, så istället gick vi till träningen, amandas lilla syster o renatas lilla syser följde med, ååå såsöööta dom är!! ÄLSKAR BARN!! aså det kan typ misstolkas fast ah, HHAHAH dom är såå gulliga, det var första gången dom träffades, alltså renatas lilla syster o amandas lilla syster, sen sa jag till dom att prata med varandra osv, sen sa renatas lilla syster till henne, "Vill du inte prata med mig", HAHAHAHA asså jag dog verkligen av skratt, asså hon var såååsöööt!!

 Men efter träningen drog vi ut och hade hur kuuul som helst, o nu sitter jaag och spelar bingo, HAHAHA asså det är inte sån jävla bingo som är på tv då, men asså på internet, det finns sjukt roliga spel där, kunde inte sluta skratta åt det, det finns typ alla möjliga spel, HHAHA tycker faktiskt alla borde ta o testa spela, hahaa, 
Aja ska forsätta och spela bingO, HAHAHA!
C'YAAAAAAAAAA!!♥


BINGOOOOOO!!!♥

I'M NOT A BEAUTY QUEEN , I'M JUST BEAUTIFUL ME...


Hejsan!

Har inte bloggat på hela dan eftersom jag vakna vid halv 2 tiden, o så fick jag skynda mig eftersom vi tjejer skulle dra till stan, Vi gick till safari shop, där det finns massa med olika hår produkter, sen var det en tjej som tjuva en peruk HAHAHHA, asså jag dog av skratt, iallafall efter stan gick vi hem till renata o åt tacos o kollade på film, kom preics hem, hann inte kolla klart filmen men det verkade vara jättebra film, det handlar om en kvinna som blir misshandlad osv i iran, alltså en sann berättelse, det är jätte hemskt!! 
Iförr igår sov jag o amanda över hos nivin igen :D, renata var också där med sin syster, vi hade jätterooligt, o så sov ganska sent, vi kollade på "Shoo bre" filmen var helt okej, Han på filmen som heter elias var skiiit snygg, o så hitta vi honom i facebook,, o vi skrev till honom o sånnt, HAHHAAHAH skit mobbade e vi, han är faktiskt inte så känd då, men han är jättesnygg!!

Iallafall, nu så sitter man hemma och kollar på tv..GISSA VAAD? jag har fått jätte många läsare, hihhihihi, haha, inte så intresant, HAHAHA, aja ska ta och sova nu, är jättetrött, vill dessutom inte vakna så sent så ah, hahaha.
Godnatt!♥


IPHONE!!

hellouu,
här sitter en glaad tjej med väärldens bästa humör, NUU ÄNTILIGEN ska min morbror köpa en iphone till mig, har faktiskt väntat jätteee lännge, hihhi mamma berättade nyss att han ringde och sa att så fort hans månads pengar kommer så får jag min iphone, han sa också faktiskt att jag fick välja någon annan mobil, men vill helst ha iphone, hittade en otroligt bra sida där man kan köpa otroligt fina skall till iphone, trodde mer att det skulle vara en konstig sida, men faktiskt inte, blev jätteglad, har redan beställt 2 st, tror faktiskt också det finns skall till andra mobil, här är dom jag beställde, I LOVE THEEEM!



LUNDBY

Hello, 
Igår var vi tjejer i lundby badet o bada, vi hade jättekuult, vatten var jätte skönt, och man kunde till o med spela fotboll & vollyboll osv, ditt kommer jag oftas åka till, sjukt roligt hade vi! Bjuder på några bilder kleo tog igår,,(Y)




Tjäna pengar på din blogg!

Rubriken lyder!
 
 

ON MY WAY TO THE BEACH WITH MY GURLS.

Godmorgon!

Juppjupp, idag ska vi tjejer åka o bada, det blev inte riktigt näset, men vi ska till lundybadet, o det är mycket mycket bättre där om man tänker efter,, hahaa. Vaknade ganska tidigt för och säga till mamma eftersom hon går till jobbet typ kl 7, o vaknar 5, hahaha så jag var tvungen och säga till henne att jag skulle ha pengar osv, hehe.
Aja, ska börja ta på mig skorna o sånt, för vi ska redan börja gå, KOMMER ABSOLUT BILDER! (Y)
Uppdaterar mer sen när jag kommit hem, hehe let's go the beach eceh nanan..HAHAHA!
CIAAOOOOOO!♥


Hey I heard you were a wild one...

Hellou!

Då börjar jag med att först gick jag till dana för och hämta paj som hennes pappa gjorde, dom sparade den till mig, hiihih, senare gick vi upp till nivin o dem o sola oss en stund, OCH JAG SOLA MIG INTE, solade bara mitt hår, har hört att håret växer då, håret får typ mycket vitaminer o de, så varför inte? ahhaha, men jag fick jätte ont i huvdet, jag blev jättevarm,,haha sen gick vi till amanda och köpte i mc en sundayglass o så var vi ute o chillade.
Nu så sitter man hemma o äter massa gott, imon åker vi tjejer förhoppningsvis till näset, SKA TA SALT VATTNET DÄRIFRÅN, håret blir jättefiiint, jag är inte galen nu som gör nåtsånt, kommer självklart blanda vatten med balsam så det inte luktar.. HHAHAHA, aja ska ta och kolla på "Terra nova",
hehe, ADIOOOOOOS//♥


DYP DIE MY HAIR?

Godmorning! 

Igår hann jag faktiskt inte uppdatera, Först drog jag o dana till amanda, sen gick vi alla hem till nivin o träffa renata. Vi kollade klart filmen, o den heter "abduction" Filmen är otroligt bra, den måste nog alla se! Den får 10/10 eftersom taylor lautner är så snygg, hihihi! Efter vi kollat på film gick vi in på våra gammla bildagboken, HAHA, jag dog verkligen av skratt, jag var galen i justin bieber och high school musical HAHAHA, det var tider de.. Senare gick vi till renatas trädgård och hade kul o åt tårta och massa gott, hihi.

Idag skulle jag egentligen gå hem till miranda kl 7 på morgonen -.-, men jag råka visst somna, AHAHAHA. Var faktiskt jätte trött, annyywaays, har funderat på och göra dip dye, ELLER JAG SKA GÖRA, men typ för 2 veckor sen gick jag till frisören, hon skulle fixa mitt hår, sen var hon tvungen och klippa topparna, dem var inte ens slitna -.-, aah, iallafall klippte hon ganska mycket, vilket gjorde mig jättesuur eftersom jag alltid har velat spara det, så nu är det ungefär till axlarna på mig, och förut var dom till brösten, så jag måste nog vänta tills jag gör dip dye, MEN, mitt håår börja växa jättesnaaabbt, HIHIHI, är superglaad, det för att jag använder rätt produkter, hehe yäääy, snart blir det dip dye iallfall, ska nog göra rosa och blå eller nåt, :P
Men ska ta och äta miin frukost, uppdaterar mer senare,
C'YAAAAAAAAAAAAA//♥


I'M NOT A KILLER, BUT DON'T PUSH ME.

Hejsan!

Idag har jag stannat hemma, menningen var att jag skulle hem till nivin, men sen börja det regna, och då hade jag ingen lust, HAHA, ville bara sitta hemma och mysa tills mamma kom hem, o sen köpte mamma massor av kläder o parfymer, och så tog hon med sig mcdonals maat, hihihhi, jag frågade mamma varföör jag gillar pommes så mycket, och hon sa att jag ba älskar o äta dom, jag började äta pommes när jag var 9 månadar, o fortfarande älskar jag dem, AHHAHAHA! Har köpt så mycket kläder nu dom senaste dagarna, allt börja bara bli blligare så varför inte? ahaha, duscha precis håret och har fixat det, har inte gjort en hairstyle då, utan jag ba torka mitt hår o la olja i håret sen blev det tillslut jättefin, kommer självklart upp en bild på det, & hur hår färgen blev!
Men nu ska jag ta och kolla på simpson, uppdaterar mer senare,
Underbara laget, LAIF!♥♥


JUSTIN BIEBER!

Godmorgon mina fina!

Just nu har jag suttit och letat efter justin biebers biljetter till hans konsär, hihihhi jag står faktiskt på kö, så snart får jag min biljett, hihihi är så jätteglaaad, min dröm blir uppfylld, min morbror har kompisar som jobbar i typ det kändaste resturang i stockholm, o de brukar oftas komma kändisar ditt, (privat) alltså, de står inte i tidningen eller så, utan dom kommer privat vad min morbror har sagt, han berätta att han träffa 50cent, HEHE, o de e sant, för han ljuger inte sånt för mig, o så har han träffat One direction, sen fråga jag ifall jag får träffa justin bieber, så han sa att han ska försöka göra det,, hihihi är så glaad, jag vill helst skaffa golden circel, vill ha dom bästa platserna på hans konsär och pilla hans hand ^^, sen kan han ta upp mig på scen när han ska sjunga "One less lonley girl" hhihih .. 

Idag ska vi hem till nivin och forsätta kolla på filmen, först måste jag ta och städa lite så mamma blir glad., annars blir det ingen biljett till justin biebers konsär... HAAHAHA!
Så här långt har jag kommit på min kö... almost there.. ^.^


WHEN YOUR EX SAYS -YOU WILL NEVER FIND SOMEONE LIKE ME JUST ANSWER -THAT'S THE POINT !




Hellou!
 
Var precis hos underbara nivin med dana & renata och kollade på film, har inte kollat klart den och kommer inte rikigt ihåg vad den heter, men Taylor lautner var med i filmen, HAN ÄR SÅ SNYGG! hihih, vi hann inte kolla klart den eftersom vi skulle vara en stund med ermira & nifa eftersom dem skulle resa, kommer sakna dem! Men iallfall vi hade jätteekuult, Nivin fixade mina ögonbryn också, det blev jättefint, och mitt hår blev inte så brunt som jag trodde det skulle bli, det röda är ändå typ kvar, (yippii) men ändå så är det mörkt, det blev ändå ganska snyggt, ingen märkte faktiskt... AHAHHA, kommer upp bild resultat imon, men här är färgen jag andvände ,,


Jag tycker faktiskt om lukten på hårfärgen,, den luktar inte lika starkt och äckligt som dem andra hårfärger brukar lukta, den är iallfall jätte bra, rekomenderar att ni inte ska använda denna hårfärg ifall ni har rött hår, blir inte värsta wow resultatet det blir mer.. vin rött.. men hårfärgen får 9/10 eftersom det röda är kvar, hihi :D
aja ska ta och kolla på "Bad boys 2"
Godnatt!♥


I'M BAAACK!!!

Hejsaan alla mina fina läsare!

Det var jätte länge sen jag bloggaaa, har faktiskt saknat och göra massa inlägg, jag har nämligen inte kunnat blogga eftersom vi betala våran 3g internet försent, och då måste man vänta ett tag, så därför har jag inte kunnat blogga på länge ! MEEN NU ÄR JAG TILLBAKA!! Har haft det jätte roligt dom senaste dagarna, För några dagar sen sov jag , ermira, renata, amanda över hos nivin, vi hade sjuktkuult, vi var vakna till kl 7 på morgonen, sen sov vi nästan bara 4 timmar HAHAHA, sjuktkuult, sen gick vi hem till nifa o sen drog vi till stan o åt i lydias, köpte massor av kläder, kommer nog inte alls få köpa mer.. ihihih, men ah, igår kom Youseff, (en kompis till oss) Han var typ på besök här i göteborg, så vi var ute med han & hans kompisar det var jättekuult, vi körde fotboll o hade kult.

Underbara människor det finns, juste i tidsdags förra veckan var vi på angeredsdicot, det var jättekuuult, alla dansade o hade kult haha, aja, NUUU SÅ FÅR MAN SÄGA HEJDÅ TILL MITT RHINNA HÅR, ska färga det till brunt, det har varit jättekult o bli kallad rihanna, hihihi, men nuuu så ska man färga det brunt, Vill faktiskt inte det, men jag måste, sen när det kommer växa utväxt kommer det bli rött igen hihhi! ska ta kort på hårfärgen o visa det på nästa inlägg, 
BYEEBYEE!♥


RSS 2.0