SORRY!

Hej på er, förlåt för en seg uppdatring, just nu sitter jag hos dana o bloggar eftersom min internet har fuckats hemma, den ska strax fixas, känner mig jätte dålig för att jag inte har hört av mig i bloggen eller nåt, vilket jag borde ha gjort då, men aa förlåååååååt!!

Dom senaste dagarna har jag varit med tjejerna vi har haft jättekuuult, har varit överallt, och idag har jag varit ute med tjejern vi skulle egentligen vara hos mig och äta massor av gott, men sen tappa jag bort mina jävla nycklar och mamma är inte hemma, blev så flippad!! men sitter just nu hos underbara dana hihih, Men imon ska jag göra en kopia av nycklarna eller vad det heter, vad jag har hört kostar det 10 kr.. HAHAAH, iallfalll jag kommer nog inte kunna göra så många inlägg, men jag lovar så fort interneten funkar kommer jag göra massor av inlägg, nu ska jag ta och chilla med underbara dana & hennes syskon!
BYEEEBYEEE!♥



I'M NOT THE GIRL I USED TO BE, I GREW UP, AND YOU SHOULD TRY IT SOMETIME! ;)

 

Hej på er!

Då har man varit över allt och haft kuult. Först på morgonen var jag ute med min underbara miranda, vi tränade lite fotboll och jag lärde mig sjuk mycket av henne, hahaha! Senare drog jag mig hem o åt kebabrulle med underbara mami sen gick jag o amanda upp till renata o dem, vi hade sjuuktkuult först gick vi till pizzerian o åt sen var vi ute o hade hur kult som helst sen började det regna så vi gick hem till renata och hade jätteekuuult. Kom hem ganska sent, ungefär vid 11 mamma blev lite arg, eftersom hon inte gillar att jag kommer hem sent, men nuuu är hon iallfall inte lika arg längre, jag o min mamma är typ som två bästisar eller syskon, jag kan liksom säga allt till henne, hihhihii! AJA, det var nog inte så intresant,.. HAAHAHA!

Iallfall nu så sitter man med mamma och kollar på tv och äter annans, är utan smink och det känns så skönt, kan klia mig utan att bli orolig ifall mitt smink kommer bli förstört, käänns så underbart, HAHAH, det låter fan gay, men jag kommer börja gå utan smink snart.. men inte nu, men snart snart.. hehhe, aja nu ska jag ta och mysa med mamma, 

Goodnight!♥


DON'T FORGET TO PRAY TODAY, BEACAUSE GOD DIDN'T FORGET TO WAKE YOU UP THIS MORNING.

 

 

Godmorgon!

Förlåt för att jag segar med uppdateringen, har varit upptagen med massor! Iallfall börjar med att igår åkte jag med mami till sjukhuset, mama måde inte så bra, tillslut fick vi veta att mamma hade halsflus, så vi åkte in till stan o hämtade medeciner , vi åkte med en taxi eftersom dom har ändrat på bussar & spårvagnar, hehe iallfall efter gick  jag till träningen o träffade tjejerna, vi kollade på våra killars match mot IFK, ihihi alla var jättesööta!

Iförr igår gick jag med amanda o gabbe till stan för o äta i condeco, deet var jätte dyyyr där, det var typ sån nyttig mat o jättegoda kakor o sånt, MEN DET VAR JÄTTE DYYYRT, ska aldrig in o äta där igen, HAHAH, jag var fatiskt mer sugen på pommes, hihihi. Aja, idag ska jag ut med tjejerna men först ska vi hem till nivin sen hittar vi på någotkuuult! Nu så sitter jag och äter hakade annannas bittar, hhihihi. Får väl ta och hitta på något så länge,

C'YAAAAAAAA!♥


BE CAREFUL OF WHAT YOU SAY A GIRL REMEMBERS EVERYTHING'

Godmorgon!

Hann aldrig göra ett inlägg igår kväll, mamma hade datorn och kollade på massa drama filmer, HAHA, iallfal igår kväll kollade jag på en jätte läskig film, jag vågade inte ens titta? haha så läskig var det, och jag är typ sån som är  inne i filmer o de, HAHAHA! Men igår var jag då ute med tjejerna vi körde fotboll, och jag tycker faktiskt jag har blivit bättre, hehee, aja nu så kollar man på top modell australien och äter glass, hihih. 

Idag skulle vi egentligen ha fotbollsträning men nånting blev ändrat så vi ska ha imon istället, men jag skulle ändå inte gått, eftersom när jag vakna hade jag otroligt ont i magen, eftersom jag fick typ kall luft in i magen, och då får man jätte ont när man sträcker på sig, men det går nog över, Idag går jag förmodligen ut med mina gurls, men får se vad vi hittar på, Har nog inget mer o skriva om,

BYEEEBYEEEE!♥


SOMMARLOOOV!

Godmorgon!

Glömde faktiskt av att det var sommarlov, HAHAHA, satte på alarm klockan 7 på morgonen, men jag ba somna om, Men fan va skönt att det är sommarlov, redan fint väder ute? ihihi! Nu så sitter man och kollar på Family Guy, väntar faktiskt på mamma hon skulle köpa ett stort glasspaket med massor av olika smaker hihihi, det var så länge sen jag åt glass. Iallfall idag ska jag ut med tjejerna, vi ska ut runt kl 5 tror jag, men nu ska jag ta o forsätta kolla på tv, uppdaterar mer senare.

ADIOOOOOS'♥


LOVE LIFE!

Hejsan!

Ganska sen uppdatering, men har varit upptagen med massor, först vill jag tacka alla som har ställt upp för mig, specielt miranda, skriver om detta från ingenstans men jag har nämligen varit hos ermira med tjejerna och pratat o de, och dom är jätteglada att jag umgås med dom osv, och jag är verkligen tacksam för att dom ställt upp för mig när jag mår skit! ÄLSKAR ER, O DIIIIG MESSST MIRANDA, VÄRLDENS BÄSTAA TJEJ PÅ JORDEN! kommer aldrig släppa taget om dig, mina ord går inte o beskriva hur mycket jag älskar dig miranda, men du fattar?

HAHAHA, iallfall jag hade otroligt kuuult hos ermira, först var vi på fotbollsträning, sen drog vi till nivin o hade hur kult som helst sen gick vi ut en stund o sen hem till ermira och åt massor med gott, sen fick jag sjunga för dom, hihihi det var jätte skämmigt har aldrig sjungit för nån, men när jag verkligen känner mig säker med dom jag är vågar jag göra allt, så jag o renata sjöng tillsammans, hihih. vi var där till kl 11 typ, hhehhe men det var jätteekuuuult! ÅÅÅ VAD JAG ÄLSKAR MITT LIV!, från och med nu tänker jag skita i vad folk tycker om mig, ska va mig själv hela tiden!

Iallfall nu har man kommit hem o mamma sover redan? hahaha men imon ska hon vakna tidigt o jobba :/, men aja när vi var hos ermira så skrattade jag verkligen, asså jag grät av skratt? haha kan man ens säga så? iallfall ermiras lillebror var inne i toann, plötsligt ser han massa SMÅÅÅÅ spindlar/myror och gråter o skriker hjälp och när vi väl kom in dog jag o amanda av skratt han satt i toalettstolen o gråter o spindlarna var SKIIITSMÅÅ, asså herreguuud HAHAHAHHAH! asså han e jättesööööt! HEHEH, brukar inte ofta skriva så här mycket? hehe, aja nu ska jag ta och äta myy foood sen ska jag lägga miig.

GOOODNIIGHHHT!♥

 

 


ALL AROUND THE WORLD

Hellou!
Höll på och göra ett inlägg förut men sen stängdes datan av, ba så.. Iallfall idag hade våra 9:or bal och allaaa var såå fina, asså jag längtar bara tills våran bal, har redan bestämt klänning och hur håret ska vara, HAHAHAH. 
Imon har vi då avslutning och jag är verkligen taggad VÅRAN SKOLA HAR TALANG, asså på riktigt alla är jättegryma, hoppas det är någon som filmar o lägger upp det i youtube, jaag kommer hjälpta till med massor typ "Backstage" eller hur man säger HAHAHAHA!

Iallfall nu sitter man hemma o chiillar med mami & lyssnar på muussik, imon ska man då vakna tidigt eftersom jag måste fixa mig, o sen ska jag gå till skolan för o fixa o grejer o de,, meen ska ta och kolla klart på en action film på tv, det är verkligen jättegryyym, hehehe!
CIAAAOOOOO!♥


I'M 200% NIGGA!

Hejsaan!
Hur mår ni? sjäälv mår jag toppen, jag har då haft hur kult som helst med tjejerna, börjar med att skoldagen gick rätt bra, vi tränade bara på våra danser o sen fick vi titta på hur fint dem andra sjöng. HEHE, iallfall efter gick jag hem o bara sjöng hela vägen hem o alla ba stirra på mig :( ,.. tror att jag ska sjunga på våran nästa avslutning, har faktiskt talang.. hihihi. Aja nyss var jag på fotbollsträning och hade hur kuult som helst, jag var lite efterbliven i fotbollen men tjejerna hjälpte mig, på vägen hem hade vi sjuktkuuuult, och gissa vad massa folk sa till mig? ATT JAG LIKNAR RIHANNAAA, ihhihihihihi vaad glaad jag blir! jag kanske inte liknar henne så jätte mycket, men aa hihih.

Iallfall nu så har mamma gjort taacos, och jag ska strax platta mitt hår, ihih äntligen efter 3405033 år så får jag platta mitt hår.. har faktiskt lovat att undvika massa värme saker o de o nuuu äntligen så är mitt hår friskt, inget är slitet nånstans inte ens efter jag färga det, hehe, aja ska ta och platta miitt hår nu bjuder på några bilder vi tog idag, och på bilderna ser ni nog hur färgen blev?;)

C'YAAAAAAAAAAAAAA!♥

DU BEHÖVER INTE GILLA MIG, JAG ÄR INGEN FACEBOOK STATUS.



Hellou!

Då börjar jag med att skoldagen gick bra, vi spelade lite fotboll på rasten med killarna och hade sjuktkuult, jag hade värsta chansen o göra mål, men eftersom jag hade jeans på mig faila jag stort, HAHAHA, men vi hade jättekuuult. Lite senare slutade vi, ungefär 12.. vi var kvar i skolan med tjejerna och hade kuuul, sen gick jag & amanda hem till gabbe o fixade oss sen drog vi till stan, vii hade jätteekuult, asså jag skrattade hur mycket som helst, asså älskar er! Vi tog jätte många bilder men eftersom min störda mobil inte fungerar så bra kan jag inte lägga upp dom! Men vi gick typ upp på "taket" i nordstan, och började dansa o grejer hahaha asså jag kan inte förklara hur kuult vi hade.
Sen gick vi och åt i mc. 

Nu sitter man hemma o tittar på simpsons, o jaag är jätte hungrig.. mamma gick för o beställa mat, antingen så är det pizza eller nånting annat, HAHAHAH, det börjar bli för mycket pizza nu, hehe.
Jag sa ju att jag skulle lägga ut bild på hur resultatet blev på mitt hår, men tyvärr så är fungerar min mobil inte som den ska, jag kommer både slänga ut min mobil & data från fönstret när jag väl har fått en nya..!
Nu ska jag ta och hitta på nånting, gör förmodligen en ny hairstyle eller nåt,
C'YAAAAAAAAAAAA!♥



IF YOU DON'T KNOW ME, DON'T JUDGE ME!


Godmorgon!♥

Vaknade ganska sent idag ihihi, igår färgade ju jag mitt hår, o på kvällen gjorde jag det rött så sen när jag skulle duscha av de röda färgen i håret kände jag mig som mose i röda havet, asså det blev jätte rött i badkaret HAHAHAH, ååå det bleev jättefiint, asså jag älskar verkligen mitt hår nuu, jag skulle ju lägga upp bild på hur resultatet blev men jag gör det imon istället, för just nu har jag inte fixat mitt hår o de, hihihi. Iallfall nu sitter man o drogar massa justin bieber låtar, vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. värdet är så fult ute, men får se vad jag hittar på.
Nu ska jag ta och laga mat med världens bästa mamma!
C'YAAAAAAAAAAAA!


FÄRGAT HÅRET!

Hellooou!
FÖRLÅT för en sen uppdatering, har gjort massor idag, hehehe, igår sov miranda över hos mig, o vi hade sjuktkuuullt, sen idag frågade jag mamma ifall jag fick färga mig idag, sen så fiiick jag, så jag o miranda åkte o köpte hårfärg, först fick jag bleka det, sen blev det typ orange ahaha, så jag gick ut med det, men jag hade självklart luva på mig hihihi, och så har jag färgat det rött nu, så jag ska strax duscha av det, sitter nu med underbara dana & äter pizza o pommes, asså jag är sjukt glaad, jag skulle egentligen färga det rött imon o ba bleka det idag, men eftersom jag bleka på morgonen så gjorde jag det rött nu på kvällen, 
bjuder på några bilder på mitt hår o de, hihihi.

SÅ HÄR SÅG MITT HÅR UT INNAN JAG SKULLE BLEKA DET, HIHIHI IGGA MITT AFRO HÅÅR !


OCH SÅ BLEV DET SÅ HÄR....

HIHIHI, gick faktiskt runt så där, o alla baa, OMG VAD HAR DUUU GJORRRTT, OMGOMG, o så sa några att jag passar i det.. o.o

Iallfall här är dem två hårfärgerna jag köpte,


Men nu ska jag ta o duscha av det röda, kommer resultat bild imon, wish me good luck?


PAYPHONE


ONE MORE FUCKIN' LOVE SONG I'LL BE SICK

hejsan!
Kom preics hem från skolan, idag hade vi matte prov, och det gick ganska bra för mig, hehe har blivit ganska smart.
Iallfall som sagt har vi lagfoto i dag i fotbollen, och kläderna o allt e fixade hihi, ska strax dra mig hem till nivin och sen ska vi alla andra träffas sen åker vi till träningen, börjar faktiskt gilla fotboll, jag gör det redan då men jag menar typ nu är jag helt 100% att jag ska gå kvar där o de haha, älskar alla i laget!

Aja, för några dagar sen webbade jag med simon, HAN ÄR JÄTTESÖÖÖÖT! för er som inte känner honom, han brukar sjunga och sen lägga upp dem på youtube, han är då svensk o inte engelsk ifall ni tror det, :)
Har är en utav hans cover "boyfriend"


Hairstyles (tips)

Har inte gjort så många hairstyles på länge, men har faktiskt inte plattat mitt hår, och ifall jag gör på mitt natruliga krulliga hår blir inte hairstlyes så fin, men isånnafal kommer jag göra massa olika flätor på mitt natruliga hår, Har iallfall kommit på massor med hairstyles som kommer bli otroligt fint!, har bara hittat med lockiga & vågiga hairstyles men man vill ju inte bara se tråkigt och rakt hår? Men snart ska jag platta håret, jag har inte plattat mitt hår på 1 måndad o några veckor, jag alltså försökt o undvika plattångar osv,

Och överraskningen jag skulle berätta var att jag ska färga miiitt håååår rött, blev så glad när jag äntligen fick färga mig, jag ska ta och färga mig så snart som möjligt för jag ska ha det rött innan avslutningen kanske färgar jag det på helgen. Och jag har ganska svart hår, så det kommer bli svårt att färga det men ska först bleka det sen färgar jag det rött, jag har typ inte vaknat o ba sagt, aa nu vill jag färga mitt hår rött, utan jag hade tänkt o färga för länge sen med mamma tyckte att det var för tidigt o sånt, Och jag vet vad det innebär med att färga håret rött, mitt hår kommer bli otroligt slitet, vilket mitt hår inte är eftersom när jag duschar så duschar jag inte med varmt vatten utan jag duschar med kalt eftersom varmt vatten slitter håret, men jag duschar självklart inte med kalt vatten på kroppen haha, och så har jag använt massor av produkter som hjälper slitet hår och jag tycker faktiskt att det har hjälpt mitt hår otroligt mycket, här är produkterna jag använder,

-HairMayonnaise
Denna produkt är till stor hjälp till slitet hår, det gör till o med håret längre o dessutom blir ditt hår mycket mjukare o lättare o kamma, Och den luktar jätte gott. 
Så här gör du:
Du ska då ta och duscha håret sen medan håret är blött tar det denna produkten och lägger det i håret och har det i ungefär 15-20 minuter, sen är det bara och duscha av det, o duscha gärna med kalt vatten eftersom varmt vatten sliter håret.
Denna produkt finns i Yusra och kostar 100 kr.


-Dabur' AMILA hair oil,
Detta är då en utav produkter jag använder till håret så att mitt hår växer, och det funkar faktiskt!
Denna produkt luktar inte så värst gott men det gör så att håret växer otroligt mycket, den är väl då en slags indisk hår produkt, och faktiskt har massa indiska tjejer långt hår o änvänder denna produkt (vad jag vet) Denna produkt har funnits i 60 år.
Så här gör du:
Du ska då ta och hälla lite olja i handen och sen smörja det på håret, sen väljer du att antingen ha oljan kvar i håret eller duscha av det, du kan istället göra så här att inte duscha på typ 4 dagar då känns håret ganska äckligt då tar du och häller oljan i håret o har den i ungefär 45 minuter sen duschar av det, som sagt duscha gärna med kallt vatten.
Denna produkt finns också i Yusra och kostar 100 kr.


Detta är väl dem två produkterna jag brukar änvända mest, o sen använder jag också Magiblue & ricinolja.

MY EYES

Hellou,
har faktiskt inte gjort så mycket, har liksom inte orkat med saker, haha har bara ätit massor med mat sen hade jag skoj med mami, Tänkte åka med nivin o dem till hjälbo, men orkade inte fixa mig o de, Men iallfall angående rubriken så har jag märkt en sak, mina ögon har blivit ljusare? hihih tror det är pågrund av solen eller nåt? jag har typ alltid velat ha ljusare färg på mina ögon,
hihi tog en bild på mitt öga när jag var utan smink, har inte gjort någon efekt eller nånting på bilden,



Jag tycker iallfall att mina ögon har blivit mycket ljusare än vad dem var förut, och jag är ganska glad haha, har också hört att ögon färger ändras på tiderna, när man då blir äldre o de, o ifall man typ har någon i familjen som har typ ljusa ögon o de kan de hända att man också får såna ögon, har många i familjen med ljusa ögon hahaha, 
aja nu ska jag väl ta och göra nånting, tar kanske o laddar ner en film eller nåt, 
ADIOOOOS!♥

GRILL

Förlåt för en sen uppdatering, men var upptagen med massor igår, Börjar med att i förr igår sov jag över hos miranda, och vi hade sjuktkuuult hos henne, sen på morgonen var jag tvungen och skynda mig hem eftersom vi skulle till mina kusiner som kommit från USA, dom är och hälsar på, så igår var med med  kusinerna och grillade, och vi hade jättekuult, vi var typ nära en stor lekplats o grillade, lite senare gick vi hem till mina kusiner o firade min kusins kalas, sen åt vi massor med godis o chips. Gick hem ganska sent, ungefär vid 12 tiden, så idag orkade jag inte gå till skolan eftersom jag var för trött o de, hehe.

Aja, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog ta och gå ut med tjejerna eller nåt, Imon ska alla vi på fotbollslaget ta lagfoto, hihihi, jag har inte dom kläderna man ska ha för ett lagfoto, men de fixar vi på nåt sätt, ahaha ska strax köpa dom när jag får mina pengar.
Aja nu ska jag ta och käka liiiteee, men bjuder på några bilder från igår,





DET FINNS EN HISTORIA BAKOM VARJE PERSON, EN ANLEDNING VARFÖR DOM ÄR SOM DOM ÄR, SÅ TÄNK INNAN DU DÖMER NÅGON!







Hejsan!

Kom precis hem från fotbollen med 7:orna, vi hade jättekuult, vi vann 1 match, och jag & miranda gjorde mål hahha, dom andra matcherna gick inte så bra, men sen körde jag närkamp, hiihh så det gick ändå rätt bra, vi hade sjuktkult när vi mötte 7A, vi ba skrattade hela tiden hahaha, aja nu sitter man hemma och äter massor av kex med sour cream på, hehehe, strax ska jag dra mig hem till miranda,
så nuu ska jag ta och duscha sen drar jag till miranda,
ADIIOOOOS!♥




ALL THE SPOTLIGHT IS NOT FOR ME , I CLOSE MY EYES AND IMAGINE I'M HOME.




Sen uppdatering men har gjort så mycket idag, börjar med att skoldagen var hur kul som helst, på rasten gick amanda o nivin hem till mig, sen kollade vi på film i skolan, vi kollade på "A walk to remember" vilket jag redan sett, men det är så otroligt bra! Eter skolan gick jag & amanda hem till nivin och mysade med massa chips o godis o hade kul, lite senare kom renata,
Efter att ha varit hos nivin gick vi till Ica, vi skulle ditt för o köpa matsäck till imon, vi ska nämligen ha någon fotbollsmatch , klass mot klass, så jag är väl förmodligen med om jag inte har nackspärr, men nu sitter man hemma med världens bästa humör, ska inte berätta det än, utan det blir mer som en överraskning hihihi,
aja nu ska jag ta och käka lite pommes med nuggets jaaaoo,
CIAOOOOOOOOOOOO!♥



I'M GONNA MARRY THE NIGHT

Har varit upptagen med massor idag, börjar med att igår kväll hade jag världens underbaraste kväll, chattade med massa killar hahaha, sen var vi vakna till 3-4 på natten, jag kunde inte sova, ahaha sen på morgonen vakna vi ganska tidigt eftersom att jag skulle hjälpa miranda och packa o flytta saker, eftersom hon flyttar nära mig, nu bor vi väldigt nära hihihih, senare satt jag miranda & kelo o mirandas bror sef och hans kompisar och åt familjpizza hihihi vi hade jättekuuult!

Efter det gick jag hem o sov, eftersom jag vakna med nackspärr, asså kan inte ens vända huvudet HAHAHA, men sen kom dana o gabbe hem till mig, sen ropa jag på miranda o kleo, vi hade jättekuult, senare gick jag ut med tjejerna o spelade lite fotboll o de, nuu sitter man hemma och kollar på big brother finalen, annika kom 3, nu står det mellan amandus o hanna, mamma röstade på hanna, HAHAHA,
aja ska ta och äta min cheesburgare mamma köpte jaaaooo,
C'YAAAAAAAAAAAAA!♥
Älskar dig bästavään'


SO MANY GIRLS FALL IN LOVE WITH THE WRONG GUY, SIMPLY BEACUSE THE WRONG GUY USALLY SAYS RIGHT THINGS..





Nu så sitter jag med dom två underbaraste människorna, dana & miranda! Vi mysar och har hur kult som helst, gick till hjälbo kalaset med tjejerna och hade det jättekult, älskar livet asså! Var nyss ute o promenerade med dana o miranda vi hittade en jättesöt katt, asså den var jättesööt o så följde den med oss hem till mig, hihihi jättesööt, Bilderna på katten går inte o lägga upp,,, men den var jättesöt, nu sitter vi med max volym till Dansa pausa, men nu ska vi sitta o mysa med massor av godis & chips.
C'YAAAAA!♥


LIFE IS TOO IMPORTANT TO BE TAKEN SERIOUSLY'



Godmorgon!

Börja med att jag vakna ganska sent idag, vid 1- 2 tiden, AHAHAH, brukar inte hända så ofta haha, idag skulle det ha varit dans men jag messade jasmina igår om det var dans och jag fick inget svar så då trodde jag att det inte var någon dans idag, och så var det ändå ingen, hehehe!
Aja idag ska miranda sova över hos mig igen, o så kommer dana hem till mig, igår kväll gick jag ut med dana en stud och pratade med henne, idag ska vi ha kuul kuul, vi ska nog ta o baka cupcakes alla vi 3, hehehe.
Aja ska ta och börja städa lite o de,
CIAOOOOOOOO!♥


TEARS DON'T MEAN YOUR LOOSING EVERYBODY'S BRUISING, JUST BE TRUE TO HOW YOU ARE..





Hejsaan!

Kom preics hem från en underbar träningen, vi hade jättekuul, har skrattat hur mycket som helst, alltså tjejerna är bara för underbara i laget, vi hade typ fotboll i 2 timmar nästan.,, men aah vi hade jättekult, jag o amanda stog o ropade på massa andra killar som hade träningen, HAHAHA!
Skoldagen var helt okej, det var ganska dött, men nu sitter man och äter kebab taldrik skulle egentligen vara med dana just nu, men vet inte vart hon är, AHAHHAHA!
Iallfall , jag har typ stuckat foten eller något har verkligen jätte ont i miin fot, asså jag har typ fått en spricka på fotleden eller något för jag får jätte ont när jag går, haha men aa ska ta och ringa upp dana nuu,
C'YAAAAAA!





RSS 2.0